Šta je novo?

Windows (phone) 10

Upravo instalirao mTalk, super izgleda i super radi. Mnogo bolja od tt. Još samo da proverim da li mi iz obaveštenja otvara baš tu objavu, jer na tt nije radilo to.

Sent from mTalk

Cini mi se da niko nije primetio ali na 581 verziji moze da se nameste razliciti zvuci za sms zarazlicite sim kartice, naravno za dualsim modele. :)

Podesava se kroz Notifications+Actions

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa loading/resuming. Planiram da se vratim na win kad izadje desetka pa me interesuje da li su to ispravili, tj. kako se po tom pitanju ponasaju nove win 10 aplikacije

Ako ne racunamo Store (koji je i dalje prica za sebe), sve aplikacije se ucitavaju instant bez loading/resuming, barem kod mene.

Cini mi se da niko nije primetio ali na 581 verziji moze da se nameste razliciti zvuci za sms zarazlicite sim kartice, naravno za dualsim modele. :)

Podesava se kroz Notifications+Actions

Može li da se namesti i za pozive (prvi i drugi broj) različta melodija zvona?

Ja ne mogu da zumiram na nijednom sajtu preko edge ,do sad sam mogao a danas nikako ,da nije bio neki apdejt pa su shebali nesto ?

Meni radi zoom, ali onda ne mogu da se pomjeram u bilo kom smijeru da vidim sadrzaj, stoji na onom mjestu gdje sam zumirao. Neke stranice ne vidim pola sadrzaja. IE je radio kako treba...

Poslednja izmena:
Sad provaljujem na nekim sajtovima radi zum,mozda je i do nedovrsenog sistema .

Poz

Nakon update-a na windows 10 telefon mi ne izbacuje tastaturu na unlock screen. Tako da sada ne mogu da otkljucam telefon, mogu samo da se javim i da pozovem policiju. :D

Microsoft 640 XL DS je telefon.
Dali ima neko resenje i sta mi predlazete ?

Podsetite me nešto.
1. Naši operateri ne daju garanciju na telefon ako instalirate probnu verziju Windows 10 mobile tj. tada se gubi garancija ?
2. Da li ako se vratimo sa Windows 10 mobile na Windows Phone 8.1 operateri mogu nekako da saznaju da smo koristili Windows 10 mobile i oduzmu nam garanciju.

Čisto me interesuje mada sumnjam da ovo operateri jasno definišu.

jel vozi neko wm10 na Lumia 830, krenuo sam u postupak, nego se plasim da mi mozda ne bude nefunkcionalan telefon, mada bi do sad i preview faza trebala da bude upotrebljiva i to prilicno...

Ja instalirao na l640 i pravo da ti kazem radi bolje nego sa 8.1 ,ima nekih sintih bagova al nista strasno ,jedino malo ozbiljniji problem je sto ne mogu da vidim storage za telefonsku memoriju nit da brisem temp ,a ne moze nista da se instalira na sd .

Nesto mi dugo stoji na pocetku i vrte se ovi zupcanici, jos ako me izda sad, a za 30 min moram da krenem u grad.. aaaa

Ja instalirao na l640 i pravo da ti kazem radi bolje nego sa 8.1 ,ima nekih sintih bagova al nista strasno ,jedino malo ozbiljniji problem je sto ne mogu da vidim storage za telefonsku memoriju nit da brisem temp ,a ne moze nista da se instalira na sd .

Ja sam sa memorijske prebacio sve na komp i ponovo vratio u l735. Firmatirao memorisku.Posle mi je win10 ponudio da se sve prebacuje na memorijsku. Jedino sto nemam opciju da biram gde da se skladisti. Sve ide sad na memorijsku i aplikacije i slike i dr.Probaj i ti.
0e8a3ab2751db7ac6d3aa4ffaddfeb06.png

Poslednja izmena:
Ovo je izgleda kandidat za RTM . Moguće da izlazi do kraja nedelje.

Ne znam samo zašto ne uđe u exstras da vidim da li su to sredili.

Poslednja izmena:
@ProMaster, ja ga imam na 830. Jedino sto mi se desava, van onoga sto je receno, je sto se ponekad ugasi displej na sekundu. Nisam primetio nikakav sablon po kom se desava. Na 8.1 toga nema. Ostalo radi super.

Vrh Dno