tolero
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.02.2011
- Poena
- 260
Windows 10 Mobile to launch in late September, reveals a leak.
Znači avgusta insider verziju vredi instalirati
Znači avgusta insider verziju vredi instalirati
Sta se desava na wp10 sto se tice onog resuming ekrana?
Na 8 ga nisam imao nikad, a na 8.1 ga cesto vidjam, kao da im se sistem usporio. Jesu sredili sta sto se toga tice?
Pisali smo ovde kako da instaliraš GDR2 preko Insider-a, evo za dan-dva izlazi i novi Build desetke...ja sam opet ovih dana instalirao na l 830 desetku. i opet se vratio na 8.1. zanimljive su nove opcije ali jako lose radi. nece Files da mi otvori i pola drugih aplikacija. radi mi resuming kad otkljucam telefon da bi prikazao live tiles na start ekranu. jos uvek nije za upotrebu. mislio sam da je za lumiju 830 pusten i gdr2 zvanicno, ali ne nalazi ga telefon..
Zar nije isti socNoviji SoC ...bolja podrska
Nadam se da ce zvanican gdr2 uskoro na lumie 2013 generacije.. Posto nece skoro W10 tek za jedno 6 meseci za stare lumie a oko 4,5 za ove ostale.
I ja bih da se vrati Tito, kažu da se bolje živelo, al hebi ga...:dMa... M$ jede g... Dođe mi da se vratim na 8icu, stvarno mi je bila super... Ovo sad me već nervira polako... Mada i ja sam ludak, radujem se update-ima kao lud brašnu...![]()
Ma... M$ jede g... Dođe mi da se vratim na 8icu, stvarno mi je bila super... Ovo sad me već nervira polako... Mada i ja sam ludak, radujem se update-ima kao lud brašnu...![]()
Samo neka izlazi.
Zvanična Septembarska ili Oktobarska verzija je "daleko" tako da su svi ovi TPi praktično igrarije razvojnog tima (po meni).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari