alphablue597
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.05.2014
- Poena
- 200
Nazalost, ja sam imao isti problem.Verovatno ti je crkla ploca, ne pomaze ni jedan softver...
Nazalost, ja sam imao isti problem.Verovatno ti je crkla ploca, ne pomaze ni jedan softver...
Kad izbaci "to", probaj sledeće... Imao sam takav slučaj sa L920 od drugara...
Lumia software recovery tool... Nakon što pokupi sa neta, kaže da nije podržan... Ostavio sam spojen telefon i nakon 4 puta volume down i power, pokrenuo je instalaciju, flashovanje... Probaj i javi šta si napravio...
Edit: Nije žvajznula ploča, već je zabrljavio boot...![]()
https://m.youtube.com/watch?v=SMTFi92KrgY
Ako ni to sve ne prođe, onda probaj seljačku foru, pa spoji na pc, pa ako ni onda ne, opet volume down i power, drži dok ne zavibrira...
Mora...
Upravo tako, neće bukva od jednog udarca...![]()
Drug je imao problem sa l820, i uspjelo je iz 150-og puta, pokusavaj, mora da prodje jednom!
Ne trudi se prijatelju.
Tako mi je crko HTC WP odnosno sa istim simptomima.
HTC ima BootLoader čip koji je riknuo jer sam ga ja brikovao a verujem da je i kod ove tvoje nokije ista situacija jer je simptomatika identična...
![]()
Glupo pitanje... Jesi li probao hard reset dugmićima...?
Jedino ti preostaje flash u servisu, B.Brdo, oni imaju "malo" bolju opremu...
@micro
Ako ni ono gorw ne uspe, probaj i ovo, ugasi mob, down volume, spoji na usb i pc, probaj tako da ga pokreneš... Javi za ono prvo... Gore..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari