Ljudi, forum služi da pomažemo jedni drugima.
Što bi čovek gledao par postova unazad pa da se pogubi... Lepo mu kažeš/napišeš, kao što si mu napisao, šta treba da uradi i pomogao si mu extra.
Mrzim kada ti odbruse/dobiješ odgovor "koristi google" ili "imaš u nekom postu od ranije" i tako ti "pomognu"(lično/globalnbi stav koji nije uperen konkretno)
Ja imam lumiu 10tak dana i evo devojka hoće da uzme isto kao moju da proda iphone plus još jedan ortak i drugarica... Ljudi su u zabludi kada su WP telefoni u pitanju, ili jednostavno ne znaju šta je to.
Upravo to, vecina je u teskoj zabludi. Imao sam prilike da se uverim i da mnogi izbegavaju da uzmu WP telefon u ruke, kao da je suga xD sacuvaj Boze...Jedna situacija vezana za L830, neka devojka u mom drustvu vidi moj tel i skoro pa odusevljeno trazi da vidi, kao bas je lep telefon. Kako je uzela u ruke i skontala da je WP, bukvalno mi je vratila istog trenutka xD
Ipak situacija se dosta popravlja, malo me je iznenadilo to da sve generacije furaju WP i mladji i matori...
:rtfm:Neće biti još dugo u poziciji. Neke rezultate tek mogu očekivati tek krajem sledeće godine. Očigledno je da oni imaju plan da guraju softver gde kod stignu i kako kod stignu. Što naravno ne čudi , ipak su softverska kompanija.
Surface,Lumia,Ms Band i ostali hardver je samo da popuni portfolio . Bitan je softver a tek kad potpuno izađe win 10 i krene continum možemo očekivati i neke uređaje koo što su lumia ili surface pro koji će zameniti računare. Ovo je maraton a ne sprint i Ms to najbolje zna, imaju oni gde zarađuju a to je cloud-azure...
:lupko:Nikada oni nece doterati wp plarformu do te mere da bi ugrozili android a ios tek nikako. Mada bih, iskreno, voleo jer imaju sve preduslove. Telefoni su im i sada skupi tako da ako pvecaju cene nece dobro proci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari