Na to ne bih računao. MS ne dozvoljava nikakav pristup sistemskim fajlovima zbog ugrožavanja bezbednosti i stabilnosti sistema.
@MICROV91
Nije ni meni dok nisam pročitao da to treba ljudima da bi se povezali na internet na poslu gde svaki uređaj u mreži mora da ima fiksnu IP adresu, po nalogu administratora.
Po nalogu administratora?!?
Da je taj admin normalan, on bi napravio DHCP rezervaciju za te telefone, a ne bi terao ljude da prčkaju gde im mesto nije ;-)
Zamisli dođu petorica sa istom .1 adresom ? Karambol !!!
Da, gomilu toga i ne koristim pa tu i tamo malo kao počistim, što naravno nije moguće uraditi kako treba ako ne obrišeš backup na Cloudu...valjda pokušavam sebe da ubedim da ima dovoljno korektnih i upotrebljivih aplikacija za sistem.
Odradio sam hard reset i pustio fon noćas da radi...ja ne vidim nikakav boljitak na ovom bildu, naprotiv, neke stvari još uvek ne rade a neke koje su bile kako treba sada ne rade....bar da baguju, divota. Tastature se ne mogu "namestiti", dakle predikcija ne radi a radila je, Skype nula, podešavanja One drive-a još uvek nula, Messaging je bez pitanja pregažen M. Skype-om, Edge i dalje primitivan i svaki put ga ponovo setuješ, bookmarke nikad i nije pamtio...Outlook budali i pozadina mailova je uvek bela iako je odabrana tema tamna...meni stvarno nije jasno kako je moguće da se ovoliko glupiraju, NI JEDNA native aplikacija ne radi ni adekvatno niti potpuno funkcionalno niti kozmetički liči na nešto. X puta čitajući mail nemam nikaku respond opciju, samo delete i next....pa šta radi ako im čuveni Outlook ne radi kako treba....
Eto, iz dosade i nestrpljenja mučim i sebe i uređaj i zahvaljujući tome sam od nekog ko je umereno hvalio WP postao najveći pljuvač. Otišlo je dotle da se raširio izraz "daily driver"...
Potpuno je sumanuto da uređaj kao 1520, (imajući u vidu i hw i kvalitet izrade) softverski bude ovako osakaćen primitivnim i krajnje nedorađenim OS, pre svega mislim na 8.1 Cyan, on je kao "zvaničan". Ako ovo njihovo zezanje ne zaživi bar upola kako lože ljude biće mi žao što sam kupio 1520 iako nije plaćen po tadašnjoj ceni. Ovi silni novi modeli samo na oko izgledaju dobro očigledno.
A na koju foru da instaliram ova dva nova builda na l620 ,uvek mi tokom download izbaci neku gresku.
Evo moja iskustva sa instaliranjem najnovije verzije Windows 10 na Microsoft 535 telefonu. Instalacija prosla dosta dobro otprilike sa preuzimanjem i instalacijom oko 2 sata. Posle instalacije primetio nemogu da pisem poruke kao god pokusao nema tastature. Posle par minuta restartuje se telefon prijavljuje da nesto nije uredu sa sd karticom i da mora da skrenira istu ja mu to dozvolim. Sve u svemu posle sat vremena pokusaja resavanja problema i jedno 10 restarta sam se vratio na 8.1.
Ja sam sa 1520 uradio hard reset i ovo je strašno loše. Prethodni bild mi je bio bolji, funkcionalniji i stabilniji, nemam vremena i treba mi fon ali mislim da ću morati ponovo sve da odradim jer ovde imam praktično samo par osnovnih stvari koje rade kako valja. Outlook potpuno neupotrebljiv za attachmente, bez obzira na kvalitet konekcije (noćas sam imao 60-14 na Telenor LTE), cloud servisi ništa, spor je i za SMS i za pozive/liste poziva...odziv katastrofalan. Nikako mi nije jasno kako se ažurirao na zadnji bild (provereno) bez reinstaliranja aplikacija i sve ok...uključujući i prijavljene bagove, nije ih bilo. Kako sam uradio HR ode dođavola. Odziv tastature, naročito u Outlooku je užas, čim nađem malo vremena reset opet. Mora da uspe jer mi ne ide u glavu da je SVE toliko loše u poređenju s prethodnim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari