Ja sam sa 8.1 Denima odradio update na 10-ku preko fast-a i odmah iza toga uradio hard rest pa ponovo instalirao aplikacije. Danas tek posle 6 dana se baterija normalizovala, jutros skinut sa punjaca i sad je na 45% a da nista nisam menjao u podesavanjima. Viber stvarno ubi koliko greje a potreban mi je zbog komunikacije sa inostranstvom. Opet danas posle razgovora od 10-ak minuta telefon vreo. Sta li su mu uradili kada toliko opterecuje telefon. Sto je najgore zbog njega ne mogu da ukljucim battery saver jer ne moze da se postavi da radi u pozadini. Vec sam se navikao i na ova silna (loading) kasnjenja kroz menije i sl., tako da kad budu sve ispeglali bice super.@Prle
Drain sam rešio hard resetom, ali clean reinstalacija 10ke, bez restore, aplikacije instaliram posle i baterija je ok. A za Viber leka nema, i kod mene je isto pa ga retko i koristim, eventualno uz speaker. Izbegavaj da mu dozvoljavaš pregrevanje ma šta radio, ako ne uspe HR vrati ga bolje na 8.1 samo znaj da rizikuješ da brikuje.