To si u pravu, biće teško pošto su prazni oglasi. Ali naći će se neštoSrecno ako nadjes i staru 1020 dve god za 100e![]()
To si u pravu, biće teško pošto su prazni oglasi. Ali naći će se neštoSrecno ako nadjes i staru 1020 dve god za 100e![]()
Dajte da tema ne skrene na stranputicu.
Razgovarao sam sa nekoliko mobile developera i njihovo misljenje o WP platformi se podudara: WP je nedovrsena i nezrela mobilna platforma.
Moze dejan87dex da ga hvali i očekuje čuda, ali je realnost drugačija i daleko smo od tog scenarija da bilo šta ugrozi Android.
Potpuno se slažem sa tobomJa nisam developer, na žalost (wannabe) ali do sad sam više puta dosta dobro predviđao neke stvari na osnovu iskustva, osećaja ili šta već.
ja verujem da će za 3-4 godine Windows Phone da ima market share jako blizak Androidu i Apple-u. Hoću reći, verujem da će svaki od sistema imati svojih 30-tak % korisnika.
Prvi smartfone koji sam imao je bio Apple, kad je tek izašao (ver 1.0) i onda nekoliko iteracija. Pa onda Blackberry, pa me oteraše na Android i sad imam Android i Nokia WinFone.
Moram reći da koristim Windows 5x više nego Android, i mislim da je Windows platforma kao pisana za moje potrebe. Naravno, svako ima drugačije zahteve i baš je to razlog zašto mislim da će doći do "sistema spojenih sudova" tj do balansa izmežu ovih sistema, u zavisnosti od očekivanja i potreba, i takođe, budžeta.
eto, izvinjavam se što blebećem a niko me nije ni pitao![]()
Potpuno se slažem sa tobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari