Meni se nisu duplirali ali sam vidio da su se pobrisale slike sa nekih kontakata što sam im dodavao. I skontao sam da je to zato što su me prebacili na novi Outlook.com u okviru kojeg je novi Outlook People, dosad mi je bio stari outlook. Možeš pogledati na sajtu preko računara, ako su i tebe sad prebacili vjerovatno da je to razlog jer su selili sve kontakte sa starog na novi pa se vjerovatno tu nešto zbrkalo.
Sent from mTalk on HP Pavilion dv5
Evo nisam bio lijen pa sam dodao i svoj feedback za kalendar, mada ih ima stvarni dosta, al rekoh od viška glava ne boli. Evo link ovdje pa ako neko hoće da upvote-uje tj. glasa.
Outlook Calendar - feedback
Sent from mTalk on Lumia 930
Evo ja bih da se solidarišm sa vama iako nemam taj problem, link nije dobar ako možeš da popraviš pa da glasaamo.
Outlook calendar - feedback
feedback-hub:?contextid=260&feedbackid=e8f06e3f-ef3e-48e8-8f08-1cdba1a2130c&form=2&src=1
Sad je valjda dobro, hvala na solidarnosti [emoji6]
Edit: sad sam išao u opciju Share umjesto Copy link sa telefona, i kad postavim ovdje ne mogu preko laptopa da uđem na feedback (your account does not have access to this feedback). Ili nešto dobro ne odradim ili jednostavno sa laptopa/računara se ne može pristupiti feedback-ovima koji su postavljeni sa telefona.
Sent from mTalk on Lumia 930
Da, pušten novi FW za 550 pored 650. Samo se ne zna šta je izmena. Izgleda da nisu dodali double tap.
650 je dobila koliko sam shvatio. Ali 550 izgleda nije.
Da, i Flip to silent (jel ima to ijedan na Win 10), odlucili iz nekog razloga da te stvari nisu potrebne u Win 10..
Imam i ja na L640 a imam ga i u podešavanjima, Settings > Extras > Touch.Ja ga imam na 640 al nemam podesavanje,nego sam radi jednom prilikom hard restart i pojavila se funkcija i upalim je . I evo dan danas radi a promenio sam barem tri builda od tada i dalje sljaka.
Nikako. 920 nije podržana. Ranije je moglo preko Insajder programa ali otkad je RS1 pušen kao zvaničan više ne može.Ljudi kako da dodjem do zvanicne verzije w10m na 920??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari