Ja sam kupio Flex 2 kao glavni telefon, koristim ga za sve poslovne operacije, a i za osnovnu namenu - telefoniranje i poruke. Za 240 evra koliko sam platio, fantastičan telefon.
Kako mi treba još jedan telefon, našao sam 640 ds za 100 evra, nov, donet iz Švajcarske. Na njemu realno najviše razgovaram jer mi je tu ubačena firmina kartica, a i neka stara kartica, tako da mu je to glavna namena. Namestio sam w10 i moram reći da meni sve radi bez greške, telefon ne gasim danima i nemam nikakvih problema, premda ponovo napominjem telefoniranje mi je najvažnije, malo net, čitanje emailova i ponekad otvaranje nekih dokumenata.
Realno Win na fonu nije loš, ali realno nikada ne bih uzeo da mi bude primarni telefon i nikada ne bih dao više od nekih 150 evra, ali i za to bi uvek razmislio!
Sad Android telefoni mogu da se uzmu za 250 a da su baš ekstra, a ja lično za telefon ne bih dao više od 250 evra dok god živim u Srbiji i nikada neću razumeti mentalitet ovog naroda da kupi najbolji telefon, a kući jede paštetu ili još gore uzme najbolji telefon, a koristi samo za pozive i poruke, nema pojma ni šta znači podesiti nalog, a takvih je popriličan broj ne samo kod nas već i u celom svetu!