Lepo napisan post...delis moje misljenje u vecini slucajeva, ali ne u potpunosti. I mene je wp kupio, uostalom zato sam jos uvek na njemu, ali neke stvari ne mogu da shvatim stvarno, pa da me hebes. Pre nekog vremena ortak mi posalje excell file koji ja treba nesto sitno da prepravim. Isao sam na neki put, ali reko necu nositi laptop za neku sitnu prepravku, ko veli imam win telefon sa originalnim ms office-om, ko ce to da mi odradi bolje od njega. Oce k***c. Nema teorije da ga namolis da edituje file, mogu samo da ga gledam i buljim u njega ko tele u sarena vrata. Reko, verovatno je to ortak nesto zeznuo i usput pljujem sebe sto ne ponesoh laptop. Kad sam se dokopao kuce prvo sto mi je palo na pamet ajd da probam to isto na android tabletu. Sljaka bez problema i to u nekoj znj office aplikaciji. Sta hocu da kazem...mi svi ovde pljujemo viber, fb, instagram zbog losih aplikacija za wp, a ne vidimo da ms svoje sopstvene aplikacije na avojoj sopstvenoj platformi ne j**e 2%. E to mene izludjuje. Ma ms alikacije su najgore na wp. I cemu ja da se nadam dalje da ce viber da mi obezbedi neku dobru aplikaciju, a ms se ovako glupira. Ne mogu da posaljem mail sa prilogom (izuzev slike). Dobro, to je koliko mi se cini ubaceno sa w10, ali zar je trebalo da cekamo 2016 za neku osnovnu oociju? A ovamo ga reklamiraju kao ultimativnu poslivnu platformu, biznis, produktivnu...trte-mrte. Produktivnost u pm. Navigacija, i ona otisla u k. Da sam nju slusao nikad kuci ne bih stigao. Mislim lepo je to sto mogu da odgovorim na poruku sa kompa, ali mogu da zivim i bez toga. Uhvatili se one kortane ko pijani plota. Treba prvo ispraviti i dodati osnovne stvari, pa tek onda to. Ukratko, neke najosnovnije i najkoriscenije aplikacije treba dovesti do perfekcije, kao na ios i android, ms aplikacije treba da rade perfektno i razume se da budu cak za malo i ispred ms aplikacija za ios i andoid. Uz zadrzavanje trenutne stabilnosti i fluidnosti i to bi bilo to. A ovako stvarno ne vidim nacin da se primaknu androidu i iosu.