Šta je novo?

Windows (phone) 10

Neko je spominjao problem sa notifikacijama a sad ga imam i ja. Po stoti put sam presao sa 8.1 na WP10. Nisam radio HR. Sve kao radi normalno ali nema notifikacija nikakvih. Ni na lock ekranu ni na plocicama. Cak se ne cuje ni zvuk. Tek kad udjem u poruke vidim da ima novih poruka. Neki put poruke i kasne...

Možda banalno pitanje. Da li su ubacili da ton alarma bude vibracija bez zvuka? Pre mesec dana kada sam instalirao w10m nije ga je bilo.

@kole...
Može screen shit camera podešavanje rezolucija... I kako radi inače kamera na ativ s-u?!

@kole...
Može screen shit camera podešavanje rezolucija... I kako radi inače kamera na ativ s-u?!

Zašto ****** , ekran je ok :d

Evo jedan klip korisnika Lumie 950 I primer kako radi multitasking , Edge izgleda koliko god rama imaš voli da se refrešuje ...

Poslednja izmena:
Zašto ****** , ekran je ok :d

Evo jedan klip korisnika Lumie 950 I primer kako radi multitasking , Edge izgleda koliko god rama imaš voli da se refrešuje ...

Edge je krš od browsera bio i očigledno ostao a kad baš uvek budem imao "paste" kad nešto kopiram to će biti multitasking.

Poslednja izmena:
Edge je krš i na mobile, a na desktop-u ,tek.

Dobro i na pc je bio loš u početku, sada je odličan.

@xtrinity Šta je loše na pc-u ? Radi odlično, ne sećam se kada se srušio, izmenio sam host file i nemam reklame, plus se dodatno ubrzao.

Poslednja izmena:
Na desktopu ga ne koristim...na W10 me Firefox zeza nešto ali-druga priča...

Gjxdr6H.jpg

yAa53qZ.jpg

XSwtiYs.jpg

hPoWxhH.jpg

kOLAj1f.jpg

owoV94j.jpg

0GARpkZ.jpg

R4MYUwR.jpg

0swpXj4.jpg

Autofokis ne radi na ovoj kameri ali sa proshot radi i mnogo je bolje stanje.. Sutra cu se potruditi da odradim par fotografija i sa jednomi drugom kamerom pa cu okaciti slike.

Sent from mTalk

Hvala Kole! Gledam za mog oca... I ne bi da stavim 10ku, a da mu ne fercera kamera i sl.
Hvala još jednom...

Aplikacija TUNEIN (online radio browser) je postala univerzalna.
Samo se uradi update i više ne radi :d
Meni na Lumiji 640 xl usporila višestruko i sada je neupotrebljiva.

Radi moj telenor na usa regionu win 10? Ne dozvoljava mi da skinem,mada mislim da sam ranije koristio na usa regionu.

Aplikacija TUNEIN (online radio browser) je postala univerzalna.
Samo se uradi update i više ne radi :d
Meni na Lumiji 640 xl usporila višestruko i sada je neupotrebljiva.

Kod mene radi. Barem jos ucitava homepage dok ovo kuckam...

Hvala Kole! Gledam za mog oca... I ne bi da stavim 10ku, a da mu ne fercera kamera i sl.
Hvala još jednom...

Nemoj jos dok ne srede njihovu kameru, ali citam na wp central da ce izgleda i Samsung ipak dobiti i 10, da su pristali da urade novi firmver!

Kakav naslov , obična minimalna podrška za koju se obavezuju . Do 2019 ima da koristimo full win 10 na telefonu :d

Jesam li jedini ?

Prilozi

• wp_ss_20151203_0001.png
    wp_ss_20151203_0001.png
    374.1 KB · Pregleda: 187
U San francisku, vrlo moguće.

Ja sam u zadnjiih nedelju dana imao dva ažuriranja, radi lepo...

Da li neko ima problem sa SMS porukama, i ne stizu ali i ne odlaze! Da li Hard reset pomoci, jer ga nisam radio posle instalacije?

Sent from mTalk

Meni sve notifikacije rade kako treba. Nisam radio HR, instalirao sam poslednji build sa wp8.1...Na sms npr odgovaram direktno iz notifikacije i sve je ok.

Nazad
Vrh Dno