Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno? :)

I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?

ps.

sorry for noobish questions...:p

Hvala svima na iscrpnim odgovorima! Mislim da ipak necu da menjam toolbar...:)

Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno? :)

I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?

ps.

sorry for noobish questions...:p

mislim da je bolje da ne menjas toolbar :d

:D

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    212.4 KB · Pregleda: 109
frisko izmodovani Win7 :) nisam hteo da menjam wall, ali uspeo sam da promenim ikonice za drive-ove, sad jos da nadjem neki visual style koji hoce da radi na win7

Prilozi

• win7desk.jpg
    win7desk.jpg
    245.5 KB · Pregleda: 117
frisko izmodovani Win7 :) nisam hteo da menjam wall, ali uspeo sam da promenim ikonice za drive-ove, sad jos da nadjem neki visual style koji hoce da radi na win7

Mislim da je postavljanje taskbara na vrh ekrana kod W7 totalno bezveze imajuci u vidu da isti sada sluzi kao neka vrsta dock-a :)

Evo me posle nekog vremena....

:wave::wave::wave:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    111.7 KB · Pregleda: 88
e ovi vintage leteci tanjiri su jako dobri ..ako moze link...bio bi :Klanjanje

HUD 2D ali za RocketDock :)

Jel se taj RD uopste razvija?

ja sam ga stavio zbog tog skina (takav nema za OD, barem ga ja nisam nasao). a za razvoj Nikola ti je sve rekao :D

ijaoooo sto sam nasao walllllll :)

Prilozi

• wall.jpg
    wall.jpg
    348 KB · Pregleda: 184
Prosli put ste me kritikovali ;) zbog postavljanja 3D docka na vrh desktopa, pa me zanima da li ovaj 3D nesto menja u tom pogledu ili jos jednom gresim :S:.

:wave::wave::wave:

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    152.4 KB · Pregleda: 144
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno