Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno?
I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?
ps.
sorry for noobish questions...![]()
Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno?
I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?
ps.
sorry for noobish questions...![]()
nemam link, potrazi ovo na DA, tamo sam ih skinuo ali jos prosle godine imam naziv samo@studiovpc
Moze li link za hd i dvd ikone?
frisko izmodovani Win7nisam hteo da menjam wall, ali uspeo sam da promenim ikonice za drive-ove, sad jos da nadjem neki visual style koji hoce da radi na win7
stvar navikeMislim da je postavljanje taskbara na vrh ekrana kod W7 totalno bezveze imajuci u vidu da isti sada sluzi kao neka vrsta dock-a![]()
Za pocetak skloni Vista taskbar....
Nije obavezno, ali...
:wave::wave::wave:
ja sam ga stavio zbog tog skina (takav nema za OD, barem ga ja nisam nasao). a za razvoj Nikola ti je sve rekao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari