Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno?
I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?
ps.
sorry for noobish questions...
Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno?
I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?
ps.
sorry for noobish questions...
nemam link, potrazi ovo na DA, tamo sam ih skinuo ali jos prosle godine imam naziv samo@studiovpc
Moze li link za hd i dvd ikone?
frisko izmodovani Win7nisam hteo da menjam wall, ali uspeo sam da promenim ikonice za drive-ove, sad jos da nadjem neki visual style koji hoce da radi na win7
stvar navikeMislim da je postavljanje taskbara na vrh ekrana kod W7 totalno bezveze imajuci u vidu da isti sada sluzi kao neka vrsta dock-a
Za pocetak skloni Vista taskbar....
Nije obavezno, ali...
:wave::wave::wave:
ja sam ga stavio zbog tog skina (takav nema za OD, barem ga ja nisam nasao). a za razvoj Nikola ti je sve rekao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari