Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
probaj da ubacis, pa vidi sta ce se desiti :)

Nov komp (tj. laptop)...

(1440x900, 350kB)

Poslednja izmena:
uvek moze ruznije, za bolje se treba dobro potruditi :)

Poslednja izmena:
ma ne fali mu nista, covk je stavio sve moguce gadgete i widgete koji mu trebaju :) ima i mnogo gorih ovo je jedan od boljih desktopova ovde

Boljih? :)
Deder prosvetli me sta je ovde dobro? Izgorela tema za FF? :)

Boljih? :)
Deder prosvetli me sta je ovde dobro? Izgorela tema za FF? :)
pa naravno da da, neki ljudi postuju nista modifikovano nego ono samo tresnu wall sklone ikonice i voila eto ga mod, to nije ni mod, covek se barem potrudio da nesto uradi, a one desktopove na kojima ima milion ikonica i sto gluposti necu ni da komentarisem... a od dobrih stvari na ovom desku su, po meni, wallpaper prilicno zanimljiv, player dole desno i ikonica za home gore levo, sidebar necu da komentarisem, covek je stavio ono sto njemu odgovara. Btw ukusi su razliciti i ne treba o tome polemisati... nego dajte bre modove jos :p

Mnogo se ovde mesaju pojmovi funkcionalnog i lepog :)
Meni je licno pomenuti desktop uzas sto se tice izgleda, ali verujem da je prilicno funkcionalan.

Poslednja izmena:
Какви су вам десктопи... Ви мора да користите неке чаролије... Мени као Win98. :p

evo i mog

Prilozi

• ss.JPG
    ss.JPG
    160.3 KB · Pregleda: 135
Hvala vi.

Najzad se naterah da promenim nesto... (tj. manje-vise sve :D)

Lepo Lyricist ;)

@zendraqla hvala, hvala... ucio od najboljih :p

@Suicide_samurai... Hack me! :d

...

Prilozi

• Capture_27.jpg
    Capture_27.jpg
    228.3 KB · Pregleda: 214
Skinuo sam sa DA Concave Toolbar, hteo sam da zamenim default toolbar. Stavio crn visual style i pomenuti toolbar je crn, i zelim da se lepo uklopi. Prvo, jel ce da utice promena toolbara na vs? Da li to tako moze da se ubaci, i jedno i drugo separativno? :)

I drugo, u folderu sam dobio gomilu .png fajlova i jedan toolbar.ini fajl, gde se ovo stavlja, ili pomocu cega?

ps.

sorry for noobish questions...:p

moze malo linuxa ? :D

Screenshot-3.png

Screenshot-6.png

Screenshot-1-3.png

Screenshot-2-1.png

Screenshot-3-1.png

Screenshot-4.png

Screenshot-5.png

ubuntuss21.jpg

Status