Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, video sam taj. Treba mi neki live pejzaž :). Ima da platim Webshots Premium, ima brutalnih fotki. :)

Izvinjavam se zbog teme,nisam mislio da ce u temi windows mod biti destkopi :wall: .Evo moj destkop:

Prilozi

• destkop1at4.jpg
    destkop1at4.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 152
Ko ciganska cerga :D :D :d

Gde mogu da nadjem programcis sto ce mom XP-u da da efekat kao na sl. slici:

http://img171.imageshack.us/my.php?image=kjubmi9.jpg

Hteo bih da mi se lepo vrte desktopovi i browseri ko na toj slici al ne mogu da nadjem. Isprobao sam one vista i longhorn transformation packove i !@#$%^&*() - nista ne rade il polovicno rade al zato zezaju extra pri uninstallu.

Ima li negde besplatnih thema (kompletnih, ko na wincustomize.com) da su virus, malware.....free?

Fala!

deviantart.com

Uostalom sve pise u ovoj temi, treba samo procitati.

Gde mogu da nadjem programcis sto ce mom XP-u da da efekat kao na sl. slici:

http://img171.imageshack.us/my.php?image=kjubmi9.jpg

Hteo bih da mi se lepo vrte desktopovi i browseri ko na toj slici al ne mogu da nadjem. Isprobao sam one vista i longhorn transformation packove i !@#$%^&*() - nista ne rade il polovicno rade al zato zezaju extra pri uninstallu.

Ima li negde besplatnih thema (kompletnih, ko na wincustomize.com) da su virus, malware.....free?

Fala!

Ako koristis Firefox, postoji zgodan addon Tab Effect koji radi isto to kada menjas tabove. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258

a lepo si rekao da ti je prethodni mod poslednji za 2007 :)

salu na stranu, mislim da kad bi se birao naj win-modder u okviru foruma, tj ove teme, tebi bi dao max broj poena ... uvek napravis prijatno okruzenje

hehehe.. hvala :)

moram da cestitam novu godinu :)

deviantart.com

Uostalom sve pise u ovoj temi, treba samo procitati.

Pa bio sam na tom sajtu, i sada ponovo, ali ne mogu da nadjem (nisam nista pio, skroz sam trezan :) ) . Tamo vidim samo slike, shop i tako to. KAko se uopste zove taj programcic, eto, cisto da znam sta da trazim, ili ako te ne mrzi daj mi linak. Thnx.

Hvala Miki, instalir'o sam na FF i radi super :p

:banana:.................:banana:................ :banana: ..............:banana:............:banana:.............. :banana: ................ :banana:

Poslednja izmena:
nista spec

evo i moj mod..klasika nista spec :)

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    156.2 KB · Pregleda: 112

Illidan, jel tebi zanimanje "win moder" :)

Ti malo malo pa novi mod...ubedljivi si rekorder ovde :)

Moj najnoviji mod
screen-capture.png
;)

Poslednja izmena:
Nije dobar kvalitet, okachi vecu sliku

2 dobrivoj: gde si našao tu temu da čitaš kada si radio screen shot tj grab :D

A pravo pitanje je jel ti to preko nekog modema se kačiš na net pošto vidim da ti za update od nekih preostalih 20MB ti treba još oko 2 sata? Ako je tako onda bi te zamolio da mi ili pošalješ private ili u nekoj OSX temi napišeš koji to modem radi u Leopardu!

:wave:

a odakle ti da je to leopard :)

^Ja sam uveren da je ono Leopard.
Nisam mac koristio odavno, ali sam 99.9% siguran da covek tera MacOS X.

moj desktop ( u 75% situacija )

Poslednja izmena:
trebao je da spusti malo safari ako se ogleda u docku onda 100% jeste :)

a odakle ti da je to leopard :)
Ih, nemoj tako da me razočaravaš s početka godine... Pogledaj font smoothing, dock refleksiju (tačnije, kvalitet iste), chat client (znaš da Miranda još uvek ne može tako izgledati), Safari, top menubar transparenciju (vidi se da nije WB tema...). I tako dalje...

Poslednja izmena:
Jeste leopard i to svez, izvinite za veliku sliku.

2 dobrivoj: gde si našao tu temu da čitaš kada si radio screen shot tj grab :D

A pravo pitanje je jel ti to preko nekog modema se kačiš na net pošto vidim da ti za update od nekih preostalih 20MB ti treba još oko 2 sata? Ako je tako onda bi te zamolio da mi ili pošalješ private ili u nekoj OSX temi napišeš koji to modem radi u Leopardu!

:wave:

Pa mozda deli net sa nekim, mozda mu je to VMWare dok u pozadini cepa torent, mozda mu se golub popeo na wireless kantenu i ometa signal, mozda covek ima 128k net....bre! :D

Jel beshe moze na tigra da se instalira neki sw za leopard look?

Mrzi me da skidam leoparda, tigric radi fino :)

Ih, nemoj tako da me razočaravaš s početka godine... Pogledaj font smoothing, dock refleksiju (tačnije, kvalitet iste), chat client (znaš da Miranda još uvek ne može tako izgledati), Safari, top menubar transparenciju (vidi se da nije WB tema...). I tako dalje...
pa vecina stvari sa slike moze da se odradi i na windowsu. a font smoothing se tesko primeti jer nije fullsize slika.
samo ne znam sta mu je tu onda mod :)
koliko vidim to je default gui kit samo je wallpaper drugi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno