Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to me jako nerviralo u OD stavi razmak kao da si stavio empty ikonicu

u have 260 post(s) in this thread

OMG!!

sT4Lj|n je napisao(la):
Jeste, Tera te da kupish josh 2gb rama :D
Koji ce se josh malo prodavati na pijaci koliko je jeftin :D. Ne vidim nista lose u tome sto zauzima toliko rama (osim sto treba kupiti bar 2gb-a), bash naprotiv ;).

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da to su rekle i glavesine iz Microsofta pa smo dobili promasaj :D
Hmm... u kom smislu promasaj? Ja josh nisam nashao neku manu ili nesto sto ne valja, a odusevljen sam sa nekim novim tehnologijama koje donosi. Uz to, mnogo mi se brze butuje i cim se pojavi slika desktopa odmah mogu da ga koristim (ne treba da cekam josh pola minuta kao na XP-u dok podigne sve iz startup-a). Ja vidim samo unapredjenja (osim neke gluposti sto se suska po netu da sporije kopira u mrezi, sta ja znam, sto je samo pitanje kada ce izaci hotfix za to).

zavisi i koji dock stavis :)

Vista Inspirat Ultimate 2 Brickopack
Wallpaper De Fréu by *Uribaani
Rocketdock i Samurize tema i config su moji.

Ajmo pitanje za ove koji voze dock: posto ja pozivam TC sa ctrl+alt+1 kombinacijom tastera (namesteno u shortcutu), da li je moguce isto to izvesti sa ikonicom koja stoji u dock-u? Video sam da postoji polje sa parametrima ali nisam znao sta da upisem.

pa imas raznih. vecina koristi yahoo widget sa nekim weather widgetom.

U fenomenalno hvala :)
Nego jer znas dal ima neki meter za CPU ali za 4 jezgra ko sto ima za Vistin gadget samo sad sklanjam sidebar od viste i stavljam ovo dosta kvalitetnije i lepse izgleda :)

pogledaj yahoo widget gallery na netu ima gomila widgeta

A gde mogu da nadjem yahoo widget geleriju na netu, koja ima widgete koji pokazuju kako se widgeti yahooyu? :D //sarcasm

Poslednja izmena:
Ajde illidane, dock masteru, daj resenje problema :)

ne vidim da ima keyboard shortcut.

Klasicni desktop shortcutovi imaju... to je jedino sto me sputava da ih se resim :(

Ima jedno glupo rešenje, stavi te obične shortcutove u neki nevažan folder i pomeri ih sa desktopa i tamo definiši te prečice na tastaturi, a ovamo stavi ikone u ObjectDocku ili kom već dock-u. ;)

ima i fazon kao stacks za leoparda. moram samo da vidim kako tacno radi :)

shibby extra :)

minimal as always :D

XP

@shibby
Ovo je najbolji mod, stvarno fenomenalno!

Ima jedno glupo rešenje, stavi te obične shortcutove u neki nevažan folder i pomeri ih sa desktopa i tamo definiši te prečice na tastaturi, a ovamo stavi ikone u ObjectDocku ili kom već dock-u. ;)

Ne moze, s-cutovi rade samo kada su ikonice na desktopu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno