Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da... Thread treba preimenovati u desktop screenshot...

ili desktop mods cisto da ne bi ljudi stavljali default win temu sa bliss wallpaperom :)

Evo ga jedan update (posle ~ godinu i po dana :d)

Poslednja izmena:
za BG stavi kod SRXX0001

pa za yahoo widget (to je onaj ni slici za koji si pitao). to je standardan code za beograd, trebalo bi da vazi za bilo koji program.

Tako sam i mislio,hvala...Samo sto ne mogu da ga nadjem,meni sve izbacuje neke debilne widgete,nijedan ne podrzava kod:mad::smash:

ja koristim widescape weather widget. u njemu samo ukucas Belgrade

Pa mozda deli net sa nekim, mozda mu je to VMWare dok u pozadini cepa torent, mozda mu se golub popeo na wireless kantenu i ometa signal, mozda covek ima 128k net....bre! :D

Veoma slikovito opisano, nema šta, ali nisi morao zbog mene toliko da ulaziš u detalje :)

mogao je i slikovitije :D

Tako sam i mislio,hvala...Samo sto ne mogu da ga nadjem,meni sve izbacuje neke debilne widgete,nijedan ne podrzava kod:mad::smash:

Ovo je onaj Weather widget shto dodje sa Widget engine-om kada ga instalirash... Imash jednostavno ispod temperature kliknesh na ime grada i dobijesh meni, pa na change location, i ukucash recimo "Belgrade" u tvom slucaju ili "Novi Sad" u mom, i trebalo bi da nadje grad i da radi bez problema...

Jel Vama ObjectDock pravi probleme prilikom pokretanja videa? Desava se flickr, zato sto se koristi video overlay. Ponekad cak i ne pravi problem, ali me nervira zato sto sve secka na trentuke.

Da :(

kod RocketDocka nema toga.

p.s. napokon se kutija setio da pinuje ovu temu :D

1.3.5

Jeste

Tera te da kupish josh 2gb rama :D

i novu graficku i novi procesor i novu plocu... a moze i novi hard :D

kod RocketDocka nema toga.

p.s. napokon se kutija setio da pinuje ovu temu :D

Na mojoj masini XPSP2 ima flickera, sto znaci ObjectDock rula za sada.

Inace RocketDock ima lepe opcije oko "lansiranja" aplikacije, i suck in\ suck out prozore. :)

Nedovoljno za mene da bih presao na "tamnu stranu".;)

cudno... a kako ti je podesen overlay u video playeru?
da probas sa vmr9 renderless?

Još što je lepše odrađen razmak kada se stavi separator, kao da je dock u OSXu a ne u windowsu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno