- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Znam, video sam taj. Treba mi neki live pejzaž
. Ima da platim Webshots Premium, ima brutalnih fotki. 
Hvala ovo prvo jesteza prvo Axialis Icon Workshop meni najbolji
za drugo vidi na http://www.ghisler.com/ mozda ima nesto
Gde mogu da nadjem programcis sto ce mom XP-u da da efekat kao na sl. slici:
http://img171.imageshack.us/my.php?image=kjubmi9.jpg
Hteo bih da mi se lepo vrte desktopovi i browseri ko na toj slici al ne mogu da nadjem. Isprobao sam one vista i longhorn transformation packove i !@#$%^&*() - nista ne rade il polovicno rade al zato zezaju extra pri uninstallu.
Ima li negde besplatnih thema (kompletnih, ko na wincustomize.com) da su virus, malware.....free?
Fala!
deviantart.com
Uostalom sve pise u ovoj temi, treba samo procitati.
Ih, nemoj tako da me razočaravaš s početka godine... Pogledaj font smoothing, dock refleksiju (tačnije, kvalitet iste), chat client (znaš da Miranda još uvek ne može tako izgledati), Safari, top menubar transparenciju (vidi se da nije WB tema...). I tako dalje...a odakle ti da je to leopard![]()
2 dobrivoj: gde si našao tu temu da čitaš kada si radio screen shot tj grab
A pravo pitanje je jel ti to preko nekog modema se kačiš na net pošto vidim da ti za update od nekih preostalih 20MB ti treba još oko 2 sata? Ako je tako onda bi te zamolio da mi ili pošalješ private ili u nekoj OSX temi napišeš koji to modem radi u Leopardu!
:wave:
pa vecina stvari sa slike moze da se odradi i na windowsu. a font smoothing se tesko primeti jer nije fullsize slika.Ih, nemoj tako da me razočaravaš s početka godine... Pogledaj font smoothing, dock refleksiju (tačnije, kvalitet iste), chat client (znaš da Miranda još uvek ne može tako izgledati), Safari, top menubar transparenciju (vidi se da nije WB tema...). I tako dalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari