Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sutra pravim refleksiju za sve ikonice, postovacu ih ovde ako nekom zatrebaju, provalio sam da najbolje leze one ikonice koje se ne prave u "square" formatu tj one koje imaju constant proportions, nego visina uvek treba da bude za polovinu veca onda je refleksija mnogo zesca znaci ako je ikonica izvorna 128x128 nova treba da bude 128x192, probajte ako mi ne verujete...i transparencija na 70% ni vise ni manje to je neka idealna mera bar po meni, probao sam i vecu providnost ali nije to to a da ide na vise od 70% tj da slika bude normalnija onda se gubi smisao refleksije, znaci 70 je magican broj :), javljam se sutra sa rezultatom igranja i ikonicama. pozz i laku noc za sada

edit: slagao sam vas ne polovina za visinu nego plus trecina to je prava mera, pola je mnogo veliko, mada najvise zavisi od same ikonice

Poslednja izmena:
i evo je ta opticka varka staklenog dock-a. Ikonice su malo povece za upload, ako nekome treba neka od ovih ikonica neka trazi slobodno...

Prilozi

• reflective.jpg
    reflective.jpg
    245.5 KB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
^implementiraj je u objectdock ako mozes:D

jel mogu ikonice da se zapakuju pa da se tako sheruju, cemu sluzi ono package icons for bla bla bla sto ima u dock-u?
koliko sam skapirao od ranije to tome sluzi,mogucjnost da mozes da podelis svoj "artwork" sa drugima

pa i ja ali smaracki se podesava sve, sta recimo ako nekom drugom nisu instalirani programi u istom folderu samim tim nece ikonica da bude dobra...

edit: odradio sam jednu izmenu u docku, ikonica od monitora dole levo skroz, sada ima drugaciju refleksiju evo same ikonice da ne kacim sad ceo wall, lepsa je refleksija ovako...

Prilozi

• hdtv mirror.png
    hdtv mirror.png
    163.3 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
ronnie koja ti je to ikonica za hard?

mozes li je shareovati :)

Set "Zvend Vol.2" (Henri Liriani) koji tek dolazi. Dakle nije release-ovano. :)

Poslednja izmena:
evo moje nove pozadine...

Prilozi

• wall.JPG
    wall.JPG
    188.3 KB · Pregleda: 167
skin za objectdock clock :)

By misticx

winmod.jpg

zahvaljujem za info o objectdock-u ;)

Poslednja izmena:

Druze smanji malo taj shot, ima skoro 3 mb!

tinyxp :)

clean and simple

e ljudi vratio sam se na XP sa SP3, uskoro novi modovi, bice svasta....

Kako da dodam neki forum sa benchmarka u rss reader u sidebaru ?

Mozes samo ceo forum ili Clubbing, ne svaki pojedinacno (ak ose ne varam).

evo vam ga na xp mod :D, samo da se zna vista je zlato za modovanje u odnosu na xp jer odmah u startu ima milion stvari koje se uz xp dobijaju naknadno ali zato jede ram 3x vise :)

Prilozi

• xpdesk1.JPG
    xpdesk1.JPG
    92.5 KB · Pregleda: 138
  • xpdesk2.JPG
    xpdesk2.JPG
    122.7 KB · Pregleda: 129

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno