Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@zendraqla
na zalost nema :(

@illidan: jel' ima nesto od onog Intel wall-a? :)
evo :)

1zp0ew9.png

1280x1024 / 1680x1050

Poslednja izmena:
pa stavi da vidimo :D

ova mala slika za avatar na sxt :p

meni pise da je 1680x1050

24kzl15.jpg

edit: sad videh to nesto tiny pic sj_bo... promenio sam link, skini sada :)

Poslednja izmena:
tooo legendoo!!! :D hvala ;)
kako da smanjim onu malu sliku na 120x120 posto je sad na 140x140, a da ne izgubim transparentnost?

Poslednja izmena:
@Northwood: Photoshop.

Izvoli:
1zp0ew9375.png

Poslednja izmena:
ili Paint Shop Pro

skulltrail120gd5.png

Poslednja izmena:
pa bitno je da imas sliku dobrog kvaliteta. ovde je lako jer je black and white. odradio negative, sa onim magic wand oznacio sve belo i izbrisao, ostane transparency, crop/resize na zeljenu velicinu i bacio shadow velicine 1 pixela. obavezno snimis u .png kako bi ti ostao kvalitet i transparency.

ronnie moja je 6kB manja :p

Poslednja izmena:
Rosso Corsa

illidane, verovatno su te vec do sad pitali, ali nisam mogao da listam svih 45 strana da nadjem, kako si odradio ono na desktopu 'system hd' xx od xx gb 'backup" xx od xx gb i to... i kako si podesio CD Art Display, meni iskache samo balon iz sys tray-a.

:wave:

Poslednja izmena:
za desktop AveDesk 1.3
za CAD treba ti neki skin da bude aktivan pa podesavas u skin editoru, sta da pise, pozicija na keranu...

Northwood sto ti dobar avatar :D

sad jos da ti admin promeni nick u skulltrail :p pa da Northwood ode u penziju :)

Moze neko da mi preporuchi neki widget ili neko programche, da pokazuje trenutno stanje protoka lan konekcije, a da nije ruzhan ko noc :)

BTW eo shta sam uradio danas popodne od svog deska, josh uvek ne mogu da ga prepoznam :p (josh se dvoumim oko WLP-a)

2154wz.jpg

2v1rv9c.jpg

Poslednja izmena:
Bolje stavi na windows classic... :D
Ili bilo koju drugu temu... :D

možda da promeniš i start meny :) btw wallpaper no1 i ja koristim i ne planiram da ga menjam :)

El dobar? :)
Ranije sam pokušavao da koristim neke, al' uvek mi zakucavao komp sa njima, tako da je posle instalacije svakoga pao format, a sad mi se baš nešto i ne cima oko toga.. :)

Da li je neko od vas u napisao šta sve od softvera je potrebno za ove windows modove? To ne bi bila loša praksa, jer je dosta postova u ovoj temi tipa a šta je ovo!

poz :wave:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno