Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
desk

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    419 KB · Pregleda: 160
Ljudi, da li je moguce da za Windows ne postoji ni jedan dock koji ima auto-refleksiju??? :trust:

Poslednja izmena:
Naravno da je moguće! A i što bi imao kada to uopšte nije deo standardnog paketa windows operativnih sistema! Jeste glupo ali tako je.
Eto Mico podstreka da naučiš programiranje i napraviš takav program i u ovo doba sledeće godine budeš milioner :D

Bas na to pomislih trazeci png ikonice na devianARt-u koje su napravljene sa refleksijom pomocu Photoshopa . . . Mislim smesno, u Linux-u odavno postoje AWN i Kiba-Dock koji imaju ove opcije, Mac-ov Leopard takodje ima ovu opciju. Da li je moguce da moram uz pomoc Photoshopa da editujem svaku png ikonicu zato sto za Windows dock-ove ne postoji ni dan-danas ova opcija??? :exploder:

nazalost...

hmm cudno ali istinito i bas nam fali dock sa refleksijom. A onaj Cube Desktop ima refleksiju za sve pogledajte slike u nazad sto sam postovao, svaka slika ima refleksiju tako da je izvodljivo to u windowsu (mislim na refleksiju) samo sto je jos niko nije implementirao u dock-u... zeljno ocekujem novi object dock plus 2.0

evo shta sam ja uradio za sad, skroz ste me navukli na modovanje wina :p

josh jedino trazim neki gadget za net actiity ;)

juess0.jpg

activated1 ako vec koristis spoiler onda barem stavi sliku u recimo .png formatu, ova jpeg kompresija unisti screenshot, sve mi nekako mutno :)

fino fino nego koji tije ovo gadget za vreme?

Meteo Fusion. Po meni je mnogo bolji od svih koje ste vi koristili (a plus što je najjednostavniji od svih sa kojima sam se ja sreo). Na samom sajtu ima dosta skinova za isti, a mislim da mogu i da se pravi svoji skinovi...

fino fino nego koji tije ovo gadget za vreme?

Meteo Fusion. Po meni je mnogo bolji od svih koje ste vi koristili (a plus što je najjednostavniji od svih sa kojima sam se ja sreo). Na samom sajtu ima dosta skinova za isti, a mislim da mogu i da se pravi svoji skinovi...

:D

activated1 ako vec koristis spoiler onda barem stavi sliku u recimo .png formatu, ova jpeg kompresija unisti screenshot, sve mi nekako mutno :)

Ma to je zbog ovog krzljavog uploada na ADSL-u, trebalo bi mi 100god da uploadujem PNG :smash:

:wave:

hmm cudno ali istinito i bas nam fali dock sa refleksijom. A onaj Cube Desktop ima refleksiju za sve pogledajte slike u nazad sto sam postovao, svaka slika ima refleksiju tako da je izvodljivo to u windowsu (mislim na refleksiju) samo sto je jos niko nije implementirao u dock-u... zeljno ocekujem novi object dock plus 2.0

To se ceka! :D

kool ti je sat :)

gde si to nabavio?

kako te nije mrzelo da pravis refleksiju za ikonice :)

ajde uploaduj negde, naravno ako zelis da podelis svoj rad :)

a koja je ovo pozadina za dock? ja imam nesto slicno ali nije ovako shiny breeeeeee. moze link?

Poslednja izmena:
srce si :)

e pa 'ladno imam ovu pozadinu za dock i ipak se shiny efekat dobija refleksijom samih ikonica, a sad da to odradjujem ne da me mrziiiiiiiiiiiiiiiiii nego ne mogu ni da pocnem da opisujem koliko....hvala u svakom slucaju

ja sredio desk... al mrzi me sad da uploadujem... sutra :)

ja sam skontao da u desktop gledam 0.1% vremena koje provedem za racunarom i da necu vise praviti nove desktope :D

Takodje sam skontao da je lakse napraviti preradu wallpaper-a sa kvazi refleksijom rocket dock-a nego praviti ponovo sve ikonice. Isto moze da se primeni na bukvalno sve na desktopu. Opticka varka je cudo :)

Poslednja izmena:
evo novog izdanja, sve crno bre...
jos nesto, onaj ko je izmislio stack dock docklet je genije, znaci ja samo to koristim za sve zivo, tako brzo i extra radi da je cudo...

Prilozi

• dark mood.jpg
    dark mood.jpg
    252.5 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno