Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niš' mi se ne sviđa, svi pravitenešto na mac foru... a to je odvratno a česo su vam i boje odvratne... :)

@ studiovpc: koji je to set ikonica (i ako moze neki link)?

Pozz

mesano meso :p

upravo to...samo me malo nervira što kad pomerim miša na levu stranu desktop-a tj na ivicu otvori mi se taj dock sa desne strane :) To mora da je do OD-a :)

Poslednja izmena:
upravo to...samo me malo nervira što kad pomerim miša na levu stranu desktop-a tj na ivicu otvori mi se taj dock sa desne strane :) To mora da je do OD-a :)

steluje se to pogledaj malo u opcijama imas negde nacrtan ekran i uglove kao, tj ima strelice, namesteno ti sigurno da kad pomeris misa u odredjenu stranu da ti otvara taj dock. Ne znam sad napamet kako se zove posto sam na poslu, ako ne nadjes javicu ti kasnije kad dodjem kuci gde se to tacno nalazi. Pozz

Pa i namešteno mi je da kad pomerim miša desno da izađe taj dock sa desne strane. Za sve ostale strane mi je namešteno do nothing for this dock, ali i dalje kad pomerim miša skroz levo on iskoči :)

Pa i namešteno mi je da kad pomerim miša desno da izađe taj dock sa desne strane. Za sve ostale strane mi je namešteno do nothing for this dock, ali i dalje kad pomerim miša skroz levo on iskoči :)
pa nesto nisi lepo namestio sigurno, procackaj malo bolje po opcijama, 100% si nesto prevideo :)

Ma kakav crni ObjectDock i te gluposti. Da bi desktop bio lep, ne mora da ima dodatne side barove i tako to. Bitna je pozadina.

Inace, ova cura ima 38 godina (ne bi se reklo a). A ako neko ima neki filmcic ili nesto slicno sa ovom glumicom, slobodno nek me kontaktira na PM :)

Poslednja izmena:
pa moj je lepši :)

ne slazes se sa 200 sisa?

Nisi procitao lepo. Ne slazem se da je njegov desktop lepsi a sise su ok :)

Da bih potvrdio moj prethodni post, evo nove fotke. Ova mi je omiljena (al je premala slika da je stavim na desktop) -> zamislite da je dole taksbar :)

A ima 38 godina, neverovatno!
Nema sta Latino-amerikanke najlepse zene na svetu. Mexico me gusta mucho!

P.S. Moze li neki side bar sa ovom pozadinom (i delimicnom providnoscu da se napravi?) Ako moze i neko to uradi, molim da mi posalje PM sa linkom gde da ga skinem.

Poslednja izmena:
pa sta ce ti sidebar kada je pozadina bela :)
odradis samo canvas size na velicinu monitora, prepostavljam da je 1280x1024... http://i25.tinypic.com/vgs4j.png

Poslednja izmena:
Super. Menjam wallpaper, a imam i jos jednu sliku pa cu kasnije i nju ovako da odradim. Zeznuto je samo sto na drugoj slici nije bela pozadina nego je drvece (zelenilo).

Da bih potvrdio moj prethodni post, evo nove fotke. Ova mi je omiljena (al je premala slika da je stavim na desktop) -> zamislite da je dole taksbar :)

A ima 38 godina, neverovatno!
Nema sta Latino-amerikanke najlepse zene na svetu. Mexico me gusta mucho!

I ja bi voleo mexico da sam plastichni hirurg, poshto je to tamo veoma isplativa rabota :)

Rizikovacu da zvuchim ko 'itza, al' ljudi vi ko da zivite u Londonu gradu gabora, a ne u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji :)

Pogledaj avatar. ,)

Ana je HOT HOT HOT! ali ne bas kao ova. Ana je super cura, lepo izgleda, slatka, srpkinja ali mi nekako malo glomazno izgleda (radije bi je poveu u tepanje nego.... :)). Salim se naravno ali po meni zena mora da izgleda ipak malo "neznije" i zenstvenije od Ane (recimo ova glumica :)).

Poslednja izmena:
Ana je HOT HOT HOT! ali ne bas kao ova. Ana je super cura, lepo izgleda, slatka, srpkinja ali mi nekako malo glomazno izgleda (radije bi je poveu u tepanje nego.... :)). Salim se naravno ali po meni zena mora da izgleda ipak malo "neznije" i zenstvenije od Ane (recimo ova glumica :)).
govoris ko da nisi visi od 170cm :D
inace Kirilenko nikako nije lepsa od Ane;)

nije mi namera nikakav hejt samo komentarisem:p

brate od svih njih Ana je ubedljivo najlepša...i daleko od toga da su latino-amerikanke najlepše....

alo ljudi pa nije ovo tred ana vs. latinas i ostale nego Windows Mod dajte iskulirajte malo

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno