Šta je novo?

Windows 8

Za drajvere slobodno upotrebi one za Win7, naravno za odgovarajuću verziju, X64 ili X86, za starije hardware čak i za Vistu.

Od win7 za driver chpipset nece da radi ali sve radi, daj mi molim te link odakle da skinem NET Framework 3.5 (includes 2.0 and 3.0) za win8 x64. trazio sam ali nemogu da nadjem (nisam lenj).

pravio sam iso file ali kada se napravio bio je sa ikonom winrar a extenzija .iso a otvara file winrar sta sam to uradio kako da mi bude ikona magic iso.

Sve je u redu, samo se WinRar registovao kao osnovni program za rad sa ISO fajlovima. Ukljuci da se vide ekstenzije pa ako na kraju pise .ISO, onda je sve u redu.

Hvala na objasnjenju pisalo je na kraju.ISO resio sam problem, mislim shvatio sam gde sam napravio gresku. Poz..

Ikona je uvek od programa koji je namešten da po defaultu otvara taj tip fajla. Ako je namešteno da ti WinRar otvara .iso onda je WinRar ikona na swim fajlovima koje po defaultu on otvara.

ona za koju daš novac:d

inače 915414

Poslednja izmena:
Kako mogu da vidim koji tacno proces(servis) mi optereti hard na 100%
Probao sam sve sto ste na prethodnoj strani napisali medjutim nije pomoglo...:crash:

Jel mozes biti malo precizniji sta tacno da gledam?
Da li u resource monitor-u?

Pa, uđi u procese (mislim da je prvi tab, nisam za kompom, pa ne mogu da provjerim) i klikni na disk potrošnju da ti izbaci šta ti najviše drlja po hardu.

Na originalnoj Osmici hoce li blue biti update fazon kao Service pack 1 ranije ili ce morati opet da se podigne sistem?

Nisam najbolje razumeo na sta mislis. Instalira se kao svaka druga aplikacija, nikakve plugin-ove nisam morao da dodajem (ako uporedimo sa VirtualBox). Ako mislis na specificne hardverske zahteve mislim da je samo potreban moderan PC, nema posebnih zahteva za bas odredjenim hardverom.

U pozadini se vrti BlueStacks Agent Online (valjda neka vrsta virtualne masine), cak i po gasenju same aplikacije (app player widgeta). Integracija sa Win8 je fino odradjena, precice ka svim aplikacijama se nalaze u posebnoj Apps biblioteci koju pravi sama aplikacija i koja se nalazi medju ostalim bibliotekama sistema (documents, music, video etc.)

Aplikacije pretrazuje sa vise Android marketa, ne samo sa Google Play-a.

Na 8 je finalna verzija za xp i 7 je beta. Bacio sam je na vb i pravi očaj ništa osim početnog ekrana

Po process explorer-u izgleda da mi hard najvise muce :

svchost.exe (netsvcs) C:\Windows\Softwaredistribution\Datastore\Datastore.edb
svchost.exe (netsvcs) c:\pagefile.sys
MsMpEng.exe c:\pagefile.sys

Da li neko zna resenje za ovo?

Kada se instalira win8 i posle njega instaliram drivere za (lan, audio, graficku) jer samo to nije windows instalirao, e sada moje pitanje se odnosi da li treba drivere koje je win instalirao prilikom instalacije deinstalirati i zameniti ih originalnim driverima ili ne?

najbolji aktivator ili tako nesto? 2 puta vec sam ga aktivirao pro with media center, ali kad god se instaliraju update-i on opet mi izbacuje posle da moram da ga aktiviram. ako ne ovde neka mi neko na pm samo pusti link ili naziv za act.. hvala

Ubacio sam Windows 8 pro with media center edition i sad mi pise na about Windows 8 prerelease!

2hci0yu.png

Nije valjda da to nije finalna da sam dzabe skidao , ja reko aj da imam media center edition! Na windows 8 enterprise mi nije pisalo prerelease! Da li da vratim enterprise?

Koji je trenutno najpovoljniji način da dođem do originalnog W8, a da može da se koristi u firmi? Prema sajtu, kaže da mogu da dobijem običnu verziju za 120$, međutim kad pokrenem upgrade advisor, piše 160$. Ima li bolje ponude negde? Na sajtovima domaćih firmi uglavnom vidim OEM verzije, koje prodaju isključivo uz kompletne računare...

Hvala unapred na odgovoru.

jedno pitanje sto se ukoci sam od sebe sistem slusam muziku igram css, i ukoci se ili mi je upaljen hrom i to me bas iritira.. o cemu se radi da je do kompa pa ajde, nije mi uopste slab..

Vrh Dno