Ako imate starije komponente win 8 može lako da prepozna i da pronađe drajver.
I pored sve dikusije moja preporuka WINDOWS 8 definitivno
Ljudi ovaj AV na win8 zaista lepo radi, vec duze vreme mi je instalirana win8 na lapu i nisam imao nista sem nje.. Evo sad uradim Alvirom scan, kad ono nista, sve cisto.. Jel moguce da je stvarno odradio AV dobar posao ili je ova Alvira slogirana???
Sta ti je to Alvira, da nije Elvira?
Naravno tako se nemoze donosuti sud o AV-u, normalno da je komp cist ako nije skidano i startovanjo "djubre"....
Nešto tu ne štima sa avastom za 8micu, Avast 7 divno se slaže sa Win8. Verovatno imaju problema sa Metroom i da radi kao AP. Verovatno će ga terati da radi kroz Store i na Cloud u. Svi su se nešto naoblačili poslednjih godinu dve. Lako je onima sa brzim internetomostali ima da se udave.
meni avast zabode net skrozne mogu ni jednu stranicu da ucitam, guglao da resim problem, ali dzaba, a vidim jos neki korisnici imaju isti problem, i morao sam da se vratim na MSE
Onda sigurno imaš Enterprise. Baš me zanima na koliko raznih kompjutera može da radi.Trenutno ubacujem Windows 8 na usb preko Windows to go , javljam kako radi ako uspem!
Onda sigurno imaš Enterprise. Baš me zanima na koliko raznih kompjutera može da radi.
jel ovo neka sala? kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari