Na slabijim računarima se to vidi u radu. Na matorom lapu win7 nisam ni mogao propisno koristiti, već je morao XP. Dok osmica diše sasvim fino.
win7 NE RADI korektno na atomu sa 1GB
NE RADI
NE
RADI
NEEE
Nema teorije da Win7 i XP rade slicno.. XP radi i sa 256 rama, a 7 tesko da moze i sa 512mb, tako da tesko da je moguce da isto rade i jedan i drugi.. Isto vazi i za procesore..
Nema teorije da Win7 i XP rade slicno.. XP radi i sa 256 rama, a 7 tesko da moze i sa 512mb, tako da tesko da je moguce da isto rade i jedan i drugi.. Isto vazi i za procesore..
To su ubacili placebo efekat u Win8. Zbog toga radi 30% brže.
Možeš li to i da obrazložiš? Ja koristim Win 8 i ne nameravam da se vraćam. Imam legalnu licencu tako da ne moram sa se brinem za reinstalaciju i korišćenje partizanskih metoda, apsolutno svi uređaji rade i imaju drajvere (matična, zvučna, grafika i to ni manje ni više nego AMD, TV kartica, Razerov miš, laserski štampač). Konačno je i sav softver koji koristim updejtovan da radi bez probelam na osmici. Metro ni ne znam da postoji. Imam Start dugme, gadgete. Očigledno je trebalo malo vremena da se softwer ispegla, nema više ni zabadanja programa koji su u početku pravili probleme.
Vista je bila krs od samog pocetka, a Win7 kad je izasao vec je bio ispeglan.![]()
Tu se slažem, ali pričam o khzduna koji su ubeđivali kada se win 7 pojavio da nije brži od viste![]()
Znaš kako ljudi su isto ovako ubeđivali kada je izašla sedmica da nije ništa bolja od Viste, a sada se kunu u tu sedmicu. Više je tu problem stvar navike i čekanje magičnog service packa koji još od 98/XP ne igra takvu ulogu![]()
Isto tako mozes i u Win7. :dCak mi je i Metro UI postao jako koristan, pre sam imao naviku da npr u control panel ulazim misem kroz start pa control panel, sad samo win key, kucam control, izadje CP, enter i cao.. Da se razumemo nisam neko ko pokusava da izgura nesto sto je fensi po svaku cenu, ali u ovom slucaju stvano je cool, a uz to rekoh vec i korisno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari