da nije ova neka fora sa clear textom što su ugradili u osmicu?
nista nisu dirali sto se toga tice, koliko znam.....
ClearType je isti kao u Windows 7....
Pitanje, dao sam ipak onih 15$ za licencu (legalno, jer na lapu imam w7), medjutim odvratan mi je w8 i ukinuo sam ga.
Da li ce taj serial moci da se aktivira na nekom drugom racunaru?
Jel ovo sada znaci da je aktivirano full? Inace je win skinut sa ms sajta ona fora 90 dana proba a ispade da je verzija win 8 enterprise N?
Nece da mi radi skype u metrou jel ima neko resenje za to?
A skype me strasno nervira sto nece da radi kad ga instaliram udjem u njega pojavi se samo prazan ekran i vrati me u metro
da samo što je žešće bagovita posle windows update-a, + što ima odvratnu start ikonu...ODVRATNU! ali dobro neka probaju ljudi šta im više odgovara...Postoje i besplatna resenja...
http://www.dedoimedo.com/computers/windows-8-classic-shell.html
Da li neko moze da potvrdi da li je build 9200 verzija koja je bila RTM ista kao i legalno kupljena konachna retail verzija, stvarno ne kapiram vishe uopshte :/
Da li se jos nekome desava da po startu otvori se metro a posle par momenata ode u desktop?
Tools - Preferences - Subtitles&OSD - Eastern European (windows 1250)to je normalno,treba mi pomoc da sredim prikaz nasis slova u vlc-u
Tools - Preferences - Subtitles&OSD - Eastern European (windows 1250)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari