vix
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.05.2011
- Poena
- 180
ti razumeš da imaš x86 spravu u rukama koja je teška 400g i koju možeš da nosiš gde god hoćeš. moju i tvoju desktop kantu ne mogu nigde da nosim. ti netbuk možeš da koristiš bez spoljnog monitora o čemu ti pričaš? POENTA JE DA na x86 win8 tabletu možeš da uradiš sve što i na android i ios tabletima, ali I MNOGO VIŠE, tačnije sve što mogu sadašnji netbukovi a tableti ne mogu.
ja sebe vidim u budućnosti kako koristim x86 tablet i telefon sa win8. SAMO da se amd i intel smiluju da naprave kršten mobilan x86 procesor.
i da. ne znam koji uređaj koristiš, ali se plašim da ovi tvoji komentari spadaju u kategoriju "kupio sam android ili ios tablet pa sad branim svoju kupovinu i win8 tablet je glupost"
činjenično stanje je da ćeš na tom tabletu moći da pokreneš sve dekstop aplikacije a na android i ios tabletima ne možeš. ako mi sad kažeš "šta će ti desktop aplikacije na tabletu", samo ću se isključiti iz dalje diskusije, jer je vidim milion načina da ih iskoristim i itekako vidim svrhu u tome, ti ako ne vidiš izvolte i koristi android i ios sa 300k ifart aplikacija, nemam ništa protiv.
Samo jedno pitanje. Šta bi ti od klasičnih desktop Windows aplikacija koristio na tabletu a da nemaju nikakvu ili makar nemaju adekvatnu zamenu među Android ili iOS aplikacijama (pa i Metro aplikacijama)?