amdpower
...on thin ice...
- Učlanjen(a)
- 27.09.2010
- Poena
- 325
Koristim ga vec neko vreme i radi OK.Koristio sam taj start 8 button od stardocka i jednog dana mi izbacilo da je istekao kao. Bez veze...
Koristim ga vec neko vreme i radi OK.Koristio sam taj start 8 button od stardocka i jednog dana mi izbacilo da je istekao kao. Bez veze...
A kod instalacije sam izabrao Hrvatska tako da mi nudi ap-ove za ovu regiju a i imena su na hrvatski... Vrijeme, Vijesti, Pošta... da Pinball je eto na srpskom jer na hrvatski valjda nitko nije preveo...Glavno da nije na kineski da sve razumijem.
Ma nije mi ni važno da Metro bude na engleski ionako slabo koristim Metro...![]()
Da li je svima vama zakljucan kompletna c: particija kad je upisivanje fajlova u pitanju. Naime, ne mogu nista da kopiram u bilo koji direktorijum na c: particiji
Skip Metro Suite
Skip Metro Suite for Windows 8 allows you to boot directly to Classic Desktop in Windows 8 RTM and Release Preview.Also it allows you completely disable all edge panels, not just hide them! All of them will be disabled, including square start button at bottom-left corner.
http://winaero.com/comment.php?comment.news.103
Pogledajte prilog 96790
Ja sam oko 3 nedelje na Win 8 i jako sam zadovoljan. Od stvari koje ne rade ili nisu htele da rade; Borderlands 2 - dok nisu izbacili fix za Win 8, Asus drajveri za zvucnu (nije radio panel) - sada je i to sredjeno kada su izasli drajveri. Verujem da cemo jos neko vreme nailaziti na neke stvari koji mogu da prave problem, no tako nesto je u ovim ranim danima sasvim za ocekivati. Sto se samog sistema tice, bolji mi je od Win 7. Odzivan je, tecno radi, nema bug-ova, crash-eva itd.
Lol..Nije vise besplatan...![]()
Kao da je to neki problem u Srbiji.
Zar ti nije bilo lakse da ga aktivras koristeci MAK kljuc.
Ovaj ce ti proveravati kms server na par meseci.
Koristio sam dok nije istekao. Najlepsi start button, isto kao na win7, ali ***. Moracemo da se zadovoljima classic shellom.![]()
Je l' podvlačio ko 8icu pod domen, šta se tu dešava? Polise itd?
Jel ima neko da se privikao na Metro? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari