Šta je novo?

Windows 8

Nema nigde da se skine Basic , nema slabije od te verzije ja mislim! Zove se samo "Windows 8"

Windows 8
Windows 8 is the basic edition of Windows for the x86 and x86-64 architectures. This edition contains features aimed at the home market segment and provides all of the basic new, Windows 8 features including the Start screen with semantic zoom, live tiles, Windows Store, Internet Explorer 10, connected standby, Microsoft account integration, the Windows desktop, and more.

Zna li neko datum izlazka ove verzije osmice?

Isti kao i za ostale: 26. oktobar.

Moze prevod sta to tacno znaci :)

daemon tools zna da obori uslovno rečeno brzinu magistrala pa ga treba izbegavati u širokom luku

Sta radila? Koristim ga jos od XP-a i nisam cuo nista slicno tome :) Urbana legenda, rekao bih.

Upravu si samo što ovde niko nije dvorska luda da može da kaže kralju da ovakvim izjavama vežba da bude muzičar tj. bubnjar.

Dovoljno je pogledati kako se ponaša SPTD driver — SCSI Pass Through Direct pa će biti jasno o čemu pričam.

A koliko je ovaj access layer koji je razvio Duplex Secure "odličan" pokazuje što se i na njihovom sajtu i na forumu DAEMON Tools mogu naći problemi koje pojedine verzije ovog drajvera prave (inače instalira se prilikom instalacije DT).

Tako da je napravljen čak i programčin da deinstalaciju istog ako se to ne radi ručno

Od nemogućnosti bootovanja preko drastičnog usporavanja sistema, preko smanjenja brzine zapisa itd.

Poslednja izmena:
@Kritika
Preterujes debelo, deamon tools koriste milioni, da isto broj koristi i jedan drugi emulation program i na njihovom forumu bi bile makar 3x vise zalbi za slicne stvari.....
Naravno da ima problema ali ti ljudi u odnosu na one koji nemaju problem se mere u promilima

Ima programa koji imaju samo 230KB a obavljau isti posao bez problema.

Inače poređenje sa mlionima ti nije baš opravdano jer koliko korisnika recimo posle instalacije DT primeti da im eventualno nešto sporije radi ali ne znaju uzrok.

Ako več problem postoji pa ma kako mali provcenat bio onda je verovatno bolje koristiti druge programe iste namene a bez takvog problema.

Naravno uvek sam za slobodu odlučivanja ali da se iznesu sve relevantne informacije pa da svaki korisnik odluči šta mu odgovara a ne neki program je popularan ili ja ga koristim ili ono čuveno ako ja nisam čuo za problem onda on i nepostoji a taj program je the best

Poslednja izmena:
U novijim verzijama Daemon Tools-a instaliranje SPTD drajvera je opciono.

Install-6.png

Danas sam instalirao win8 pro, iako sam bio skeptican u pocetku moram priznati da uopste nije lose :D
jedino metro aplikacije nemaju mnogo smisla, ali uvek mogu da se pobrisu :)
ostajem na osmici i toplo preporucujem

E to je vec fino. :D A gde si procitao da ce biti veceras na Dream Spark-u?

Mozda ne bude bas odmah (mozda za nedelju - max dve)... Ali nista te ne spreceva da instaliras ove sa torenta, a kasine samo aktiviras licencom sa dreamSparka. Postoje valjda vise DreamSpark verzija, neki imaju pristup Windows Professional edicijama, a neki samo Windows Server verziji bla bla bla...

Nazad
Vrh Dno