Malo sam testirao, ja imam pinnacle analog... stock driveri sa win8
- media centar radi ok sa njom u win7 sam morao da stavljam media centar drivere ovde nemora
- cyberlink powerproducer i power director je nevide (u Win7 radi sa ovim programima)
- matori WinDvr radi OK osim sto malo zeza prikaz ali snima ok, sa win7 je zezao ponekad se gubio i nije je video
- virtual dub beta je vidi radi ali nisam uspeo da setujem rezoluciju iznad 320x240
Probaj Dscaler, ja to koristim a i realno je najbolji..
jer znate kakvi su u Nemačkoj zakoni povodom piraterije..
Da je finalna,tako bi se i zvala!
Znam ja sta znaci RTM,ali ce do izlaska jos biti prepravki,tako da bolje uzeti gotov proizvod nego nedovrsen.
Znam ja sta znaci RTM,ali ce do izlaska jos biti prepravki,tako da bolje uzeti gotov proizvod nego nedovrsen.
Meni Metro uopste ne smeta, vise mi smeta sto su ostavili i klasican UI. Ali najverovatnije to su morali da urade kao prelaznu stvar, a wallpaper i ikonice su nebitna stvar.Da li je moguce navici se na Metro kao primarno okruzenje? Koje su prednosti u tom slucaju? Vidim bas dosta nepogodnosti, nemam ikonice, wallpaper..
Као приватни корисник немаш чега да се плашиш![]()
da nisi skidao sa posla?
Ne bre, od kuće sam skidao. Tad sam se tek bio doselio u Nemačku i pojma nisam imao da su ovako *******i sa zakonima...tj. to je dobro jer u Srbiji možeš da radiš još malo šta hoćeš, ovde u Nemačkoj ne.
Sve se gleda, i privatni korisnici dobijaju kazne. Potvrdiće ti još neko ko duže od mene živi u Nemačkoj, ja sam tek 8 meseci ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari