Šta je novo?

Windows 8

Izvini zeljko, malko sam prevideo šta si napisao iznad da si testirao...nije namerno, izvini. :( Umor čini čuda...

Šta si onda sve probao, kakvih trzavica ima ?

Poslednja izmena:
Malo sam testirao, ja imam pinnacle analog... stock driveri sa win8
- media centar radi ok sa njom u win7 sam morao da stavljam media centar drivere ovde nemora
- cyberlink powerproducer i power director je nevide (u Win7 radi sa ovim programima)
- matori WinDvr radi OK osim sto malo zeza prikaz ali snima ok, sa win7 je zezao ponekad se gubio i nije je video
- virtual dub beta je vidi radi ali nisam uspeo da setujem rezoluciju iznad 320x240

Probaj Dscaler, ja to koristim a i realno je najbolji..

mpchc radi identicno kao na win7 ;) Gom probah na drugom kompu i on radi identicno.

Dugo vec ne snimam nista ali Dscaler pruza najbolju sliku..

jer znate kakvi su u Nemačkoj zakoni povodom piraterije..

Sinoc sam na mom sveze aktiviranom Win 8,gledao Promteheus-a sveze skinutog sa Pirate Bay-a,a preko Media Player Classic 1.63,i sve je radilo kako treba.:d

Inace svecano sam resio da od sada Win8 bude moj primarni OS!:type:

@kosta10
Kako moze da bude piraterija, ako jos uvek nije izasao, i nema ga u prodaji?

onda je jos veca piraterija o_O

mada kosta malo zeza....za 15 minuta moze da instalira RTM na sporednu uparticiju i proba sta ga zanima i obrise, a i pitanja su mu malo cudna, pa naravno da rade svi playeri pobogu, mnogo "tezi" programi i drajveri rade a kamoli playeri....

20 godina ^ ^link

Poslednja izmena:
RTM jeste finalna verzija, ne vidim zašto bi ponovo skidali...

Da li je moguce navici se na Metro kao primarno okruzenje? Koje su prednosti u tom slucaju? Vidim bas dosta nepogodnosti, nemam ikonice, wallpaper..

Pa i zove se, RTM (release to manufacturing) = Final ;)

Znam ja sta znaci RTM,ali ce do izlaska jos biti prepravki,tako da bolje uzeti gotov proizvod nego nedovrsen.

Znam ja sta znaci RTM,ali ce do izlaska jos biti prepravki,tako da bolje uzeti gotov proizvod nego nedovrsen.

:|

pa ***, ja mislim da je 20 puta receno da je finalna verzija....

i ne..nece biti vise prepravki, jer ce isti build izaci 15. avgusta na MSDN/Technet i 26. oktobra za sve korisnike

Poslednja izmena:
Da li je moguce navici se na Metro kao primarno okruzenje? Koje su prednosti u tom slucaju? Vidim bas dosta nepogodnosti, nemam ikonice, wallpaper..
Meni Metro uopste ne smeta, vise mi smeta sto su ostavili i klasican UI. Ali najverovatnije to su morali da urade kao prelaznu stvar, a wallpaper i ikonice su nebitna stvar. :)

Као приватни корисник немаш чега да се плашиш ;)

To ti misliš...ajd dođi u Nemačku i besomučno skidaj filmove i muziku sa torrenta pa da te pitam posle koliko ćeš HILJADA evra da platiš državi. I ne samo to, teraju te da potpišeš neki dokument gde obećavaš da se tvoj kompjuter neće koristiti sa skidanje piraterije.

Ovo ne govorim napamet, to sam prošao pre godinu i po dana, ako baš hoćete da kažem. Morao sam da platim 932 evra kazne jer sam tada skinuo sa torrenta CEO album jedne poznate inostrane muzičke super zvezde.

da nisi skidao sa posla?

Ne bre, od kuće sam skidao. Tad sam se tek bio doselio u Nemačku i pojma nisam imao da su ovako *******i sa zakonima...tj. to je dobro jer u Srbiji možeš da radiš još malo šta hoćeš, ovde u Nemačkoj ne.

Sve se gleda, i privatni korisnici dobijaju kazne. Potvrdiće ti još neko ko duže od mene živi u Nemačkoj, ja sam tek 8 meseci ovde.

Nisi imao srece,... takodje torrenti su rizicni jer neke nadgleda BSA i ostala bagra (salju oni dopise direktno provajderu ali vecina te dopise zanemaruje), sa news serverima ne bi trebao da imas problema, verovatno i sa private torrent sajtovima
Warez skidaju svi nezavisno od drzave samo negde paze vise jer ih vise ganjaju

Smorila me je ova poruka "activate windows" koja iskace random na svakih 5-6 sati. Btw primetio sam da je cena windowsa,tj kljuca 1$? wtf?

Ne bre, od kuće sam skidao. Tad sam se tek bio doselio u Nemačku i pojma nisam imao da su ovako *******i sa zakonima...tj. to je dobro jer u Srbiji možeš da radiš još malo šta hoćeš, ovde u Nemačkoj ne.

Sve se gleda, i privatni korisnici dobijaju kazne. Potvrdiće ti još neko ko duže od mene živi u Nemačkoj, ja sam tek 8 meseci ovde.

Koristi VPN i skidaj sta hoces.

Svi su offline.

Da li je normalno da win8 na dualboot/tripleboot sistemima resetuje računar pri ulasku u win7 i winxp (ne ulazi odmah nego odradi resetovanje)?

Probaj da postavis da win 7 bude primarni os onda ne bi trebalo da radi restart.

Nazad
Vrh Dno