Šta je novo?

Windows 8

Pratio sam temu koliko - toliko, ali nesto nisam provalio da li iko zna kada ce se pojaviti finalna verzija na MSDN servisima, posto ja imam free varijantu i par kljuceva dobijem, pa da znam kada da pocnem da pripremam komp za format :D?

KOja je razlika između 8 i 8 pro?

Poslednja izmena:
windows8.. zahvaljujuci njemu Microsoft se srece sa hrpom problema.. toliko je dobar.

Ne kulirajte me! :D
123.png
Dakle,da li je ovo prava cena ili wtf?

Verovatno nije, ali probaj, ništa te ne košta (dobro košta 1$) :d

@amdpower

DT pro radi, tako da bi trebao da radi i DT lite.

Poslednja izmena:
Sto koristite DT,ja vec par godina korisim poweriso,1.8 mb,lak za registraciju,radi sasvim korektno.

aham,pa dobro :) Davno sam ga probao,i znam da je imao nekih reklama i gluposti pritom nije bas lepo radio,verujem da je se stanje popravilo.

Jel to na benchu postalo totalno zabranjeno pricati o pirateriji? mislim sudeci po PC igre temama :D

Verovatno nije, ali probaj, ništa te ne košta (dobro košta 1$) :d
Nekako ne videh odgovor :)
Pa pazi sumnjivo mi je to nesto :D Oduvek sam imao pirat,plus i osmicu sa bleklistovanim kljucem, imaju moj mail ako ukucam i krenem da kupim osecam da ce da mi cepnu 5000 $ :D

daemon tools zna da obori uslovno rečeno brzinu magistrala pa ga treba izbegavati u širokom luku

Bila je svojevremeno ta prica aktuelna pre godinu dana. I tad se znalo da nece biti nista od toga.

Nazad
Vrh Dno