Zato sto to nije nesto sto MS treba da radi. Sta ako ja npr. obrisem program i pritom zelim da mi ostanu sva podesavanja? Da ne govorim da je nemoguce od strane treceg programa da zna sta treba sve da obrise, on moze samo da pokusa da pronadje sve po imenu i tako obrise, ali to uopste nije 100% delotvorna, a ni sigurna procedura.Pa zašto onda postoje SPECIJALIZOVANI uninstall programi koji kad deinstaliraju program skeniraju sistem na njihove repove i vrlo efektivno ih obrišu iz registry baze ?
Zar je toliko teško da i Microsoft to ugradi, nek kupi neku kompaniju koja se time bavi profesionalno, poput one koja pravi Advanced Uninstaller Pro , i rešen problem.
It's coming.........
MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X86.VOLUME.EN GLISH.DVD-WZT
MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X64.VOLUME.EN GLISH.DVD-WZT
via WZForums
Najnoviji info:
Biće i :
MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.RTM.X86.VOLUME.ENGL ISH.DVD-WZT
MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.RTM.X64.VOLUME.ENGL ISH.DVD-WZT
Priča se da su to MS untouched verzije.:banana:
Ja nemam.![]()
Enterprise N za Evropsko trziste koji se pojavio po torrentima ovih dana nema Windows Media Player pa zbog toga ne radi system rating!
ivanza misli na obican Enterprise koji ima Windows Media Player! Ti si pobrkao!
Ali nije postojala na ranijim verzijama windowsa, morao si da ides u add/remove programs ili da trazis unistaller... na to sam mislio.@priest77
ta opcija za uninstall na desni klik je i do sada postojala, nije ekskluzivna za RTM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari