9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X86FRE_CLIENT_HR-HR-HRM_CCSA_X86FRE_HR-HR_DV5.ISO
9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_CLIENT_HR-HR-HRM_CCSA_X64FRE_HR-HR_DV5.ISO
Source: PCBeta.com
http://bbs.pcbeta.com/viewthread-1084382-1-1.html
Čitao sam negde, ne znam sada link ali znam da sam danas pročitao, da je neki programer ili ko god da je otkrio tri velika sigurnosna propusta u Windows 7 RTM, to su propusti u kernelu.
Nadam se da će Microsoft ispraviti to na vreme.
Windows 7 ili 8?![]()
Kada će se objaviti RTM za download na microsoft sajtu? Negde sam čitao danas a negde 6 avgusta?
koliko je bljak bez aera![]()
Da li samo meni ili još nekome na Orionu VR-Zone blokira pristup?
No I wont upload 9200, you can see there is 5 versions, and the one shared with MS Employee is not the "Public" one, hard to know wich one is the public.
Also for the watermark, if you don't active your version, you have this watermark.
Pa pazi, u svetlu otkrića ovih sigurnosnih propusta, ona tri gore koja sam naveo, Microsoft se sada verovatno već bacio na posao da to ispravi na vreme pred launch 26. oktobra. Tako da, možda, verzija od 26.oktobra će se razlikovati samo u tome što su ova tri propusta ispravljena, a leakovani buildovi, naravno, neće imati ispravku.
P.S. Da li neko uopšte sa Benchmark foruma ima mogućnost da postane MSDN pretplatnik i tako se uverimo lično kada se Windows 8 pojavi 6. avgusta o čemu se radi ? Ili je neko već pretplatnik a ne sme da kaže ?
Zato ću ja "strpljivo" sačekati 15.8 pa da kao čovek skinem sa Technet-a svoju verziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari