Šta je novo?

Windows 8

Hoće li moći da se besplatno skine sutra 1 avgusta sa microsoft sajta RTM? Da li se isplati instalirati ili čekati kraj oktobra za FINAL?

Rtm ti je final, i naravno da nece biti za dz...

Čitao sam negde, ne znam sada link ali znam da sam danas pročitao, da je neki programer ili ko god da je otkrio tri velika sigurnosna propusta u Windows 7 RTM, to su propusti u kernelu.

Nadam se da će Microsoft ispraviti to na vreme.

http://winunleaked.info/threads/145-Windows-8-RTM?p=9790&viewfull=1#post9790

veceras je leak ! :smash:

9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X86FRE_CLIENT_HR-HR-HRM_CCSA_X86FRE_HR-HR_DV5.ISO
9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_CLIENT_HR-HR-HRM_CCSA_X64FRE_HR-HR_DV5.ISO

Source: PCBeta.com
http://bbs.pcbeta.com/viewthread-1084382-1-1.html

winverh.jpg

^ So what ?

Ne ne super je sto smo up to date kaci i dalje info :) ja jedva cekam da probam...

Čitao sam negde, ne znam sada link ali znam da sam danas pročitao, da je neki programer ili ko god da je otkrio tri velika sigurnosna propusta u Windows 7 RTM, to su propusti u kernelu.

Nadam se da će Microsoft ispraviti to na vreme.

Windows 7 ili 8?:)

Kada će se objaviti RTM za download na microsoft sajtu? Negde sam čitao danas a negde 6 avgusta?

Probaj iz drugog browsera...ako je i tamo ista situacija baš me čudi... :trust: :S:

Ok, za one koji ne mogu da čitaju ovu vest sa VR-Zone, okačiću citat:

" Windows 8 is set to launch in about three months from today, and someone has already found three exploits. Sung-Ting Tsai of Trend Micro says that the three exploits are found in the kernel level advanced local procedure call, the component object model (COM) application programming interface, and the Windows Runtime API.

Tsai developed various methods for testing the exploits, and although he wasn’t able to fully attack the vulnerabilities, he mentioned that if a person put out enough time and effort into it they could find ways to compromise the system.

A few months ago,Tsai also discovered a memory corruption vulnerability in the Windows 8 Consumer Preview. He then reported the problem to Microsoft and soon after the vulnerability was patched."

nista do 15. avgusta....

http://winunleaked.info/threads/145-Windows-8-RTM?p=10132&viewfull=1#post10132

No I wont upload 9200, you can see there is 5 versions, and the one shared with MS Employee is not the "Public" one, hard to know wich one is the public.

Also for the watermark, if you don't active your version, you have this watermark.

ako neko drugi leakuje, opet ne mozes da znas dal je to "pravi" build sa istim hashom koji ce biti na MSDN/Technet odnosno u GA 26. oktobra

Pa pazi, u svetlu otkrića ovih sigurnosnih propusta, ona tri gore koja sam naveo, Microsoft se sada verovatno već bacio na posao da to ispravi na vreme pred launch 26. oktobra. Tako da, možda, verzija od 26.oktobra će se razlikovati samo u tome što su ova tri propusta ispravljena, a leakovani buildovi, naravno, neće imati ispravku.

P.S. Da li neko uopšte sa Benchmark foruma ima mogućnost da postane MSDN pretplatnik i tako se uverimo lično kada se Windows 8 pojavi 6. avgusta o čemu se radi ? Ili je neko već pretplatnik a ne sme da kaže ?

Poslednja izmena:
Zato ću ja "strpljivo" sačekati 15.8 pa da kao čovek skinem sa Technet-a svoju verziju.

Pa pazi, u svetlu otkrića ovih sigurnosnih propusta, ona tri gore koja sam naveo, Microsoft se sada verovatno već bacio na posao da to ispravi na vreme pred launch 26. oktobra. Tako da, možda, verzija od 26.oktobra će se razlikovati samo u tome što su ova tri propusta ispravljena, a leakovani buildovi, naravno, neće imati ispravku.

P.S. Da li neko uopšte sa Benchmark foruma ima mogućnost da postane MSDN pretplatnik i tako se uverimo lično kada se Windows 8 pojavi 6. avgusta o čemu se radi ? Ili je neko već pretplatnik a ne sme da kaže ?

RTM 15. avgusta == RTM 26. oktobra //isti build

ti propusti ce se ispraviti u patchovima kroz windows update

brzi server poput Zippyshare, lolz ;D ti jos nisi cuo za torente?

w8 rtm u slikama

http://wzcat.info/#/content/Windows 8 RTM Build 9200/

EDIT: skida se RTM, upravo se pojavio magnet link na gorepomenutom forumu, dobra je brzina

MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE-N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.NON_BOOT_DVD-SAMOVARWZT

Poslednja izmena:
Skidam Windows 8 Enterprise rtm x64 koji se pojavio na pojedinim torentima , javljam ako je fake ili ako nije , mada po komentarima sa torrenta izgleda nije fake! Moguće je da je neko iz Microsofta krišom uploadovao na torrent :)

MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE-N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.NON_BOOT_DVD-SAMOVARWZT nije fejk, ali je N verzija i nonboot, pa pazite šta radite...

Pošto sam admin na jednom od većih foruma koji se bave Windowsom, biće leaka za RTM :)

Poslednja izmena:
Nije ovo prava stvar, ovaj leak nije ono što očekujem, očekujem normalan leak sa pravom Enterprise verzijom i da je ISO butabilan. Preskočiću ovo i čekati do 20 avgusta, dok se sakupe utisci.

P.S. Darkodar, molim te pogledaj one programe za uklanjanje Metro interfejsa, oni su radili bez problema na Release Preview verziji, i reci mi da li se Metro može ukloniti i vratiti Start dugme ? Linkove imaš u mojim prethodnim postovima u ovoj temi.

Nazad
Vrh Dno