Šta je novo?

Windows 8

ne znam da li si video VS2011 GUI za RC ....dosta dobrih komentara sa svih strana, tako da si definitivno u manjini :p
http://blogs.msdn.com/b/visualstudio/archive/2012/05/08/visual-studio-11-user-interface-updates-coming-in-rc.aspx

Skinuo sam ga i testirao. Ok je flat izgled, ja volim to. Ali ikonice su uzas. Sve su iste boje i jako je tesko ih razlikovati kada je potrebno to brzo uraditi. Pravi win 3.1 look & feel (jos na mono monitoru).

Ne razumem poentu tok dvobojnog resenja. Kao nesto su zeleli da se priblize metro izgledu, ali u metro UI-u su svi elementi krupniji i dodatno pojednostavljeni. Zasto imam osecaj da je Balmer licno nalozio da se ovo uradi :D

ja sam probao tu neku beta verziju jos pre od prilike 2 meseca,i sta se desava pri zavrsetku instalacije mi zatrazi mail i pass,ukucam i posle malo cackanja po tom OS instaliram drajver za graficku i kad sam restartovao komp nikako mi pass nije prihvacen.Da li ce to biti i sa final verzijom win 8 da se ukucava mail?

Ne znam zasto se dize tolika 'buka' oko osmice,kada ce se sedmica jos dugo koristiti. :)

Hahha, leakovan kineski RP, 64bita:
8400.0.WINMAIN_WIN8RC.120518-1423_X64FRE_CLIENT_ZH-CN-HRC_CCSA_X64FRE_ZH-CN_DV5.ISO

Video sam malopre to, ali nema komentara da li je stvarno ili ne. Cekam zvanicno, nema zurbe. Ocigledno Microsoft hoce da napravi hype sa ovim...

Koliko ja kontam ovo je i dalje daleko od RC verzije... izgleda da ni oni sami nemaju pojma kako ce win8 izgledati, po svemu sudeci RC nece ni izaci vec cemo odma videti RTM

Poslednja izmena:
nema RC-a, ovaj RP bi trebalo da je RC....

21. jula bi trebao da bude RTM, po nekim novim informacijama koje kruze ;o

a u septembru GA

RC jeste RP, razlika je u imenu. Nista vise. Evo gotov je download. Pozdrav!
@Griffin Jel su to ekskluzivne informacije sa G+? ;)

Skida se sa Technet-a, videću na šta liči.

Izgleda mnogo manja razlika izmedju RP i CP, nego je bila izmedju DP i CP... svejedno probace se...

Jedini je problem što upgrade sa CP na RP podrazumeva "wipe" i windows.old direktorijum.Glupost.

Ako je tako sve što ti od fajlova treba možeš d anađeš u C:\Windows.old ili C:\$INPLACE.~TR and C:\WINDOWS.~Q i pokupiš odatle (bar je na 7 bilo tako)

Ali zato Max Payne 3 sa tricavih 26.5Gb uliva poverenje...

Nemam primjedbu na broj GB, nego sto je taj broj isti kao na verziji od prije par mjeseci, sto hoce da kaze da mozda nista nisu ni mijenjali.

A Rockstar Games sto voli da pretjera, to je druga prica. :D

Vrh Dno