A da li će Total Commander moći da barata ISO i VHD fajlovima na Windows-u 8 nativno, dakle bez instaliranja dodatnih programa kako je to sada na Windows 7 slučaj ?
Mozda će i to da uključe u Win 7 SP2, mi to ne znamo sada jer Microsoft sve vešto krije. Prosto je neverovatno sa kojom dozom straha i nepoverenja se Microsoft odnosi prema firmama kojima ustupa Windows 8 bildove na testiranje....ali to je zbog toga da hakeri ne bi mogli da tako lako provale u njegovu srž i tako napravili neku aktivaciju sličnu onoj koju ima Windows 7 Loader.
Kosta, a da ti malo revidiras stavove? Mislim da gresis za mnoge stvari, a za neke verujem da je cisto spekulisanje.
A da ti odgovoriš na pitanje koje ti je postavljeno na prošloj strani?
Ali kako ce registry funkcionisati na tabletima, smart telefonima i slicno ? A krajnje vreme je da ga izbace iz upotrebe, da se instalacija svodi iskljucivo na kopiranje.
8-ca ce imati uglavnom vizuelne promene u odnosu na win7 sa dodatkom nekih opcija (koje imamo preko 3rd party programa...)... Zna li se mozda kolika ce biti razlika u performansama u odnosu na win7?
meni ovo deluje prilično bzv... sve to sam i do sada radio preko tastature i mnogo brže preko total commandera... a ovaj me iznervirao za medalju onim svojim: super cool feature, cool stuff, cool this, cool that... previše gay za moj ukus
Meni ovaj Ribbon izgled izgleda suvise sareno i natrpano...Uostalom Total Commander radi posao bolje od njega![]()
Pa to se radi uvek kada se razvija novi OS, to su one DEV kopije sa ogranicenim rokom trajanja, jer firme moraju da razviju drajvere na vreme i ostale stvari su tu takodje u pitanju. To se radi tajno i nista ne izlazi u javnost, jer nije u interesu Microsofta da leakovane kopije izađu pa da hakeri imaju čime da se igraju, ako me kapiraš.
Zato su za Windows 8 uvedene NEVIĐENE mere predrostrožnosti kakve nisu do sada viđene, upravo zato da bi se sprečilo da hakeri dobro upoznaju Windows 8 pre njegovog izlaska u Beta verziju...
Inače, Intel ima svoje DEV kopije Windowsa 8, i sve velike kompanije na Zapadu. Vrše se optimizacije koda itd itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari