Šta je novo?

Windows 8

Ovo ko da je neko pravio Custom pack :)
Samo stavio br. 8 umesto 7 :)

Fakeeeee!!!

najbolja stvar za koju sam do sad cuo, a koja se tice win8 je da nece morati vise da se reijnstalira, vec ima 'reset to factory defaults' .. excellent :)

Hoce li da srede problem sa winsxs folderom?

Vizuelno mi izgleda isto ko i prethodni leak, najvecu promenu koju sam primetio jeste da ga VirtualBox vise ne detektuje kao Win7 i ne daje mi da instaliram addons pa mi je previse sporo da bi ista isprobavao. :D

Svaki improvement team koji radi na Windows-u ima svoju granu u kojoj radi i svoj build. Pitaj Boga od kog improvementa je taj build, a od toga zavisi koje promene će biti vidljive.

Sa svim build-ovima koji ce cure u narednih godinu-dve samo ima da opeterecuju rapidsare, megaupload i slicne servere :D :D :D
Samo kad se setim koliko je buildova bilo za 7-cu. Osecam za 8-cu bice ih mnogo vise.

sve je to super ali sta opipljivo i ( r )evolucionalno donosi win8? :p

A WinFS? Nikad ga neće odraditi.

Takodje videh da ima opcija,da svoj WIN8 (sa svim programima,drajverima itd) prebacite na flesku,zatim ubodete na drugi komp,i butujete u taj isti win ;) Ovo je po meni extra stvar,samo ne znam koliko ce to dobro raditi na skroz drugacijoj kondfiguaciji.

Ko zna, možda do izlaska Win8 počnu da prodaju ploče sa nextgen BIOS-om koji bi trebalo da sredi problem sa drajverima :)

Sta je to ?

Da nije malo rano za osmicu. Jadva se navikoh i na sedmicu.

A šta pokreće industriju i povećava profit ako ne što češće izbacivanje "novog" i prodaja po istoj ceni koju je nekada imao "stari" :D

A što je još važnije Windows 7 tablet edition zvuči suviše rogobatno i mislim da suviše podseća na Windows XP tablet edition za koji svi znamo koliko je dobro prošao :d

Danas "procurila" prva verzija, koga zanima, nek potraži:

Kod:
Microsoft.Windows.8.Build.7850-x86-iND

Probao sam ja nedavno ovu verziju i sve je dobro radilo dok ne instaliram ATI drajvere i onda plavi ekran iznova i iznova , mada mi je isto ko Windows 7 samo gluplje :D

Pa ne verujem da ces morati da se previse i navikavas na osmicu... kontam da tu nece biti nekih preteranih razlika. Evo ja pre 2 dana update-ovao sedmicu na SP1 posto imam orig. i nista sto bih ja kao smrtnik mogao da provalim nisam dobio.

Takodje videh da ima opcija,da svoj WIN8 (sa svim programima,drajverima itd) prebacite na flesku,zatim ubodete na drugi komp,i butujete u taj isti win Ovo je po meni extra stvar,samo ne znam koliko ce to dobro raditi na skroz drugacijoj kondfiguaciji.

Da se nadovezem i na ovo sto rekoh vladat1-u :/, verujem da samo hoce da ga olaksaju za prenosne uredjaje i da "nam" izvuku pare i kao sto neko rece prostor na [RS] [MU].

Microsoft je obecao novi desktop O.S na svakih 3 godina.

Nazad
Vrh Dno