D
Deleted member 46590
Guest
Moj odgovor je važio za pitanje. Nigde nismo pričali o standardnoj podršci i zakrpama.
Ako se DirectX 12, IE12, novi Defender ne računaju, onda neće.
Moj odgovor je važio za pitanje. Nigde nismo pričali o standardnoj podršci i zakrpama.
To se podrazumeva, i nije to pitao.Ako se DirectX 12, IE12, novi Defender ne računaju, onda neće.
I sta bi dobio sa time sve i da moze?
Pa nije još ni izašao, još uvek je 11.da li je moguce da se dx12 ubaci u 8.1 mislim iz ovog preview-a, videh da je neko sa foruma ovde napisao da je postigao bolje rezultate na benchmarku...
mozda radi u 8.1 tj trebalo bi da radi..
Pitanje za one koji koriste win 8,1 i koji kontroler AHCi driver.
Da li vam radi dvd kako treba, mislim da li reze itd...
Jedan matori DVD me je zezao kada je na kontroleru sa AHCI, čita ne čita, piše pa ne piše ali je na drugom kontroleru sa SATA 2 radio.Pitanje za one koji koriste win 8,1 i koji kontroler AHCi driver.
Da li vam radi dvd kako treba, mislim da li reze itd...
To sam i uradeo, srećom 3 SATA kontrolera i jedan PATA na ovom MB.Ubodes na drugo sata mesto i Voila![]()
Probaj i SAS ako MBAM ne nađe ništa.Od jutros imam problem sa otvaranjem internet stranica, kada pristupam ovom sajtu, b92, ali,... javlja se bezbedonosna greska "sajt koji pokusavate da posetite sadrzi malver" cirilicom napisano. Facebook radi normalno. Problem je na Chome, Firefox nema problem. Avast nije nista pronasao, sad ga skeniram sa Malwerbytes.
Desavalo se to i meni. Uvuklo se neko djubre.Od jutros imam problem sa otvaranjem internet stranica, kada pristupam ovom sajtu, b92, ali,... javlja se bezbedonosna greska "sajt koji pokusavate da posetite sadrzi malver" cirilicom napisano. Facebook radi normalno. Problem je na Chome, Firefox nema problem. Avast nije nista pronasao, sad ga skeniram sa Malwerbytes.
Stavi 10ku slobodno ako ti treba besplatan system, biće dobra bar do kraja marta a nećeš primetiti neku veliku razliku od 8 mice i derivata.A i ovako sam planirao da reinstaliram sisteb 8.1 mi istice za 10 dana po drugi put. Najverovatnije se vratim na 7cu.
A do sada kao da nije imao ?Sa jednom malom razlikom a to je da ms ima uvid u sve![]()
Ako misliš na Charms Bar a imaš 8.1 u1 onda na "Taskbar and Navigation properties" > Navigation > Corner navigation > When I point to upper right corner, show charms, isključi.Pozdrav, zna li neko kako da ugasim skroz onaj edge pane ili kako se vec zove, svaki put kad odem misem u gornji desni ugao ekrana izbaci mi one opcije, smara me jako
Ako misliš na Charms Bar a imaš 8.1 u1 onda na "Taskbar and Navigation properties" > Navigation > Corner navigation > When I point to upper right corner, show charms, isključi.
E bojim se da se toga otarasiti nećeš, u 10ki su to izbacili, znači naj verovatnije ništa do tada.Da na to mislim Charms Bar, ugasio sam to i sad kad idem misem dole desno izbaci mi opet isto:trust:, znaci sistem me za`ebava. Probao sam i ovo PC Settings >Change PC settings>PC & devices -> Corners & edges sve stavio na OFF i opet izbacuje kad drzim misem dole desno u uglu aaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari