Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ima li neko problema sa ATI driverima na 8.1 ? U pitanju su graficke 280x i 290x ...
Ja ih nemam, mada ja trenutno imam 5770, tako da su drajveri odavno dovrseni za nju.
Problem je verovatno jer su drajveri mladi, odnosno kartice.
Pozdrav svima,
kolega uzima racunar sa sledecim hardverom: z87 MSI Pc mate silicon power 4x4GB @ 1600MHz samsung evo 120GB seagate barracuda 2TB MSI GTX 770 Kuæište Thermaltake Urban S31 Black, 2.5''-3.5'' HDD Docking/Window/SECC Raidmax 835W, pa ga interesuje kako bi se 8.1 ponasala na tom racunaru? Takodje, kakva je podrska za igrice, starije, novije itd? Vredi li ovo instalirati umesto W7?
Cisto ukratko ako neko sa vise iskustva moze da napise da ne listamo sada celu temu...
Rade igrice, PunkBuster jedino pravi problem, moras da ga stavis na Compatybilty sa Win 7 da bi radio. Brzi je boot, brza instalacija i sve ostalo. Metro, Modern UI moze da se zaobidje ukoliko mu se ne svidja.
A meni se ne svidja. To se radi sa Classic Shell. Vredi instalirati umesto Win 7 zbog brzine, a Win 7 ima prednost jer na njemu je veca sigurnost da sve radi i dovrseniji je sistem.
Ako te zanima jos nesto dopitaj.