Može na primer ovako.
Imam problem na 5.1 ne rade mi zadnji zvucnici. Citam po netu i spominju da do toga dolazi zbog konflikta AMD-ovih drajvera za HDMI zvuk i Realteca ali znam dok sam instalirao drajvere za graficku da sam odstiklirao da mi ne instalira zvuk preko HDMI.:S:
Edit: Kad u Realtecu stavim na 7.1 onda se cuju ali ne bih tako da mi stoji, bzvz mi je
Uninstaliraj Catalyst pa probaj sa default MS drajverima za ATI
Pre nego što si odštiklirao to za HDMI zvuk jel' ti radio 5.1 ?
Ne mogu da sacuvam otvoreni .txt fajl na usb disk (save as). Acces Denied. U cemu je fora. Muka mi je vise osmice i security gluposti.
I ja sa njom imam čudnih problema sa privilegijama. Toga nije bilo na Win7.Ne mogu da sacuvam otvoreni .txt fajl na usb disk (save as). Acces Denied. U cemu je fora. Muka mi je vise osmice i security gluposti.
Svaka čast na mazohizmu prijatelju![]()
Apsolutno. Sada je inat. ****no me nervira da odustanem. Sunk cost fallacy.
Gledam ja ovaj event viewer, i među obaveštenjima je da nije mogao da spreči Windows Defender, koji je inače poptuno isključen. Takođe izbacuje da je ostao bez virtuelne memorije, kada mi zauzme sav RAM? I navodi mi Vuze i Opera procese, ali oni su navedeni sa par stotina megabajta.
@Dark Magician Još pre nekog vremena sam hteo da ti signaliziram da ja slične probleme imam na OSx tokom korišćenja Eiskalt programa koji je inače DC++ klijent, dok još hash-uje ume i da mi zabode komp, a tek posle nekoliko restarta i kada završi sa hashovanjem, tek tad mogu komp da koristim kako spada... ...elem, Vuze je Java aplikacija koja i inače aka RAM a tokom hash-ovanja i keširanja gotovo sam ubeđen može da bude krivac za curenje ...možda da eliminišeš Vuze na neko vreme pa ako to bude razlogom da onda pokušaš da podesiš da ređe pravi indexiranja i keširanja na HDD jer u celoj toj priči srče i RAM? Verovatno i seeduješ veći broj torenata pa je to razlog što je kod tebe taj problem izraženiji nego kod drugih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari