Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Povezan sa Microsoft nalogom. Jeste i aktiviran je. Imam i problem sa defenderom. Bio je iskljucen sve vreme i mislim da mozda app store ne radi zbog njega. Izbacuje mi MSASCui.exe
Ne mogu da ga pokrenem nikako.

Jel imate problem sa usb 3.0 kod mene kopira kao da je usb 2.0 ?

Interesuju me vasa misljenja. Da li je i koliko pametno preci sa Win 7 na Win 8.1?

Interesuju me vasa misljenja. Da li je i koliko pametno preci sa Win 7 na Win 8.1?

To ti ne moze niko reci, ako si navikao na win 7 gadget i providne prozore, toga nemas na 8mici.
Sve ostalo radi bolje i stabilnije u odnosu na W7. E to je moj pogled na taj sistem.
Moras probati, mani se predrasuda drugih, to ce te samo kociti da probas nove stvari u zivotu.

^^Ne gubis mnogo ako ostanes na sedmici a i ne dobijas puno ako predjes na 8.1 :d

Jel imate problem sa usb 3.0 kod mene kopira kao da je usb 2.0 ?
Probaj druge drajvere.
To ti ne moze niko reci, ako si navikao na win 7 gadget i providne prozore, toga nemas na 8mici.
Sve ostalo radi bolje i stabilnije u odnosu na W7. E to je moj pogled na taj sistem.
Moras probati, mani se predrasuda drugih, to ce te samo kociti da probas nove stvari u zivotu.
A sta to radi bolje i stabilnije?

A sta to radi bolje i stabilnije?
Sve.
Generalno govoreći, sistem je ispeglaniji, malo manje zahtevan i tako dalje.
Ne samo na mom računaru, govorim o iskustvima sa različitim konfiguracijama, novijim i starijima.

Metro i ostalo je posebna diskusija, ni meni se ne svidjaju.
A mogu se i zaobići..

Koji memory leak? Imam Win 8/8.1 na desktopu i laptopu i nikad nisam primetio, niti sam video da se još neko na to žalio.

Za memory leak na x64 sam prvi put cuo na Benchmarkovom forumu.
Pa nije samo do windows, poneka kombinacija sa nekim programima ne oslobodi memoriju posle zaustavlanja programa. Meni nije uspelo da ponovim ni sa čime ali događa se i to ne samo benčmarkovcima.

Da li neko od vas ima TV kartu Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert i da li mu radi u Win 8.1? Meni je on našao neke drajvere i imam sliku ali ne i zvuk.

Sad sam naletio na ovo, kad prevedeš sa poljskog može se vidjeti da je liku a onda i drugima proradilo kad je skinuo zvanične drajvere za Win7 x64, otpakovao ih sa WinRar i ubacio preko Device Managera u Win8 x64 i kaže da mu radi i zvuk, kasnije je rekao da mu radi i u Win8.1 x64. Probaću kad dođem kući.

imam "problem"..naime, kupio sam multimedijalnu tastaturu..e sada sve je u redu s njom osim što mi escape taster radi samo kada stisnem alt uz njega tj prozor se uvek umanji, radi i za task manager ctrl+shift+escape, u igrama ne prikazuje pauzu, svi multimedijalni tasteri rade lepo i zadovoljan sam sem sa tim escape..da li mogu nekako to da popravim, ili kako da remapujem recimo escape na f12 ili neki drugi taster.? koji PORTABLE program može to da odradi?win mi je 8.1 pro x64, ne verujem da je pokvaren taster jer ostale prečice rade, inače tastatura je stara 2 meseca

Hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje u vezi prelaska na Win 7. Steta sto nema "Thanks" dugme na forumu. Uskoro cu sigurno preci na 8.1, nesto me kopka da probam novi OS. ;)

Hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje u vezi prelaska na Win 7. Steta sto nema "Thanks" dugme na forumu. Uskoro cu sigurno preci na 8.1, nesto me kopka da probam novi OS. ;)
Samo sačekaj do posle 8og aprila da nabaviš sa "sad ga vidiš, sa ne vidiš" update-om.

imam "problem"..naime, kupio sam multimedijalnu tastaturu..e sada sve je u redu s njom osim što mi escape taster radi samo kada stisnem alt uz njega tj prozor se uvek umanji, radi i za task manager ctrl+shift+escape, u igrama ne prikazuje pauzu, svi multimedijalni tasteri rade lepo i zadovoljan sam sem sa tim escape..da li mogu nekako to da popravim, ili kako da remapujem recimo escape na f12 ili neki drugi taster.? koji PORTABLE program može to da odradi?win mi je 8.1 pro x64, ne verujem da je pokvaren taster jer ostale prečice rade, inače tastatura je stara 2 meseca
bilo ko??

Ima li neko problema sa zakucavanje procesora dok se gleda you tube? Kapiram da je problem u flash playerom ali ne mogu na netu da nadjem resenje problema :(

Nazad
Vrh Dno