Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Kod mene nije 100%, cesto koristim, primetio bihCini mi se da je to doslo sa proslim updateom
Kod mene nije 100%, cesto koristim, primetio bihCini mi se da je to doslo sa proslim updateom
Posložio to čika Balmer kako treba, trebaju im decenije da srede.Stvarno se pitam ko radi u Microsoftu i šta rade...
https://www.neowin.net/news/microso...s-10-32-bit-apps-failing-office-affected-too/
Windows 11?Sto znaci da ti nije ssd problem nego procesor i ploca, nema sta drugo da bude problem.
Скоро 2 године, туга, штета што је тако, баш леп оперативни систем.evo vise od godinu dana, tuga.
zvanično podržana konfiguracija?Pogledajte prilog 395498
Sveze instalirani Windows 11
Toliko sam bio optimista na pocetku da evo posle vise od godinu dana sve vise mi lici da ovo nikad nece biti 100% funkcionalan OS i ovaj Secure Centar im vristi od bagova evo vise od godinu dana, tuga.
Igrao sam se malo Windows Performance Recoderom i vidim da Defender ima najvise udela u aktivnosti diska ali je i dalje simptomaticno da je disk usage ogroman. Nemam ideju kako da ga permanentno iskljucim. Probao sam svasta ali jednostavno je deo OS-a i cak kada fizicki obrisem one nekako vaskrsne. Prilicno je intruzivan i recimo, ako se aktivira Memory integrity, AIDA64 to detektuje i upozori da moze da utice na rezultate. Probacu da instaliram neki free AV koji ce da ga zameni, cisto da vidim ima li promene.
I zvanicno i nezvanicno podrzanazvanično podržana konfiguracija?
Posle reboot-a, vrati na staro.Start -> gpedit.msc -> Administrative Templates -> Windows Components -> Microsoft Defender Antivirus -> Turn off Microsoft Defender Antivirus i u novootvorenoj formi stavi na "enabled" pa idi na Apply/OK.
Posle reboot-a, vrati na staro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari