Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Kod mene nije 100%, cesto koristim, primetio bihCini mi se da je to doslo sa proslim updateom
Kod mene nije 100%, cesto koristim, primetio bihCini mi se da je to doslo sa proslim updateom
Posložio to čika Balmer kako treba, trebaju im decenije da srede.Stvarno se pitam ko radi u Microsoftu i šta rade...
https://www.neowin.net/news/microso...s-10-32-bit-apps-failing-office-affected-too/
forum.benchmark.rs
Windows 11?Sto znaci da ti nije ssd problem nego procesor i ploca, nema sta drugo da bude problem.
Скоро 2 године, туга, штета што је тако, баш леп оперативни систем.evo vise od godinu dana, tuga.
zvanično podržana konfiguracija?Pogledajte prilog 395498
Sveze instalirani Windows 11 🙁
Toliko sam bio optimista na pocetku da evo posle vise od godinu dana sve vise mi lici da ovo nikad nece biti 100% funkcionalan OS i ovaj Secure Centar im vristi od bagova evo vise od godinu dana, tuga.
Igrao sam se malo Windows Performance Recoderom i vidim da Defender ima najvise udela u aktivnosti diska ali je i dalje simptomaticno da je disk usage ogroman. Nemam ideju kako da ga permanentno iskljucim. Probao sam svasta ali jednostavno je deo OS-a i cak kada fizicki obrisem one nekako vaskrsne. Prilicno je intruzivan i recimo, ako se aktivira Memory integrity, AIDA64 to detektuje i upozori da moze da utice na rezultate. Probacu da instaliram neki free AV koji ce da ga zameni, cisto da vidim ima li promene.
I zvanicno i nezvanicno podrzana 🙂zvanično podržana konfiguracija?
Posle reboot-a, vrati na staro.Start -> gpedit.msc -> Administrative Templates -> Windows Components -> Microsoft Defender Antivirus -> Turn off Microsoft Defender Antivirus i u novootvorenoj formi stavi na "enabled" pa idi na Apply/OK.
Posle reboot-a, vrati na staro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari