Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
Da li se nešto promenilo po pitanju promene pozicije Taskbar-a, ili, ukoliko nije, ima li nekih naznaka?

Da li se nešto promenilo po pitanju promene pozicije Taskbar-a, ili, ukoliko nije, ima li nekih naznaka?
Nema nista od toga u Win 11. Odavno su to potvrdili. Jedini nacin je da instaliras StartAllBack, koji vraca stari Taskbar.
Jedini razlog zbog kog sve ide ovako sporo i traljavo, je taj WinUI 3 nije dovoljno razvijen, pa se sluze uz pomoc stapa i kanapa.

Provešće se ko Kurtana na Win 10. Mislim da će većina informatički pismenih ljudi to isključiti.

Pa, ja ne bolujem od brendomanije, svejedno mi je koja je marka,, samo da mi dobro leži pod rukom. Slučajno sam naišao na ovog mišonju, bio jeftin i ja ga kupim iz radoznalosti. Pokazalo se kao dobra trgovina jer mi taj miš baš lepo čuči ispod ruke. I kao što sam već rekao ovde, ne bih ga menjao ni za znatno skuplji, npr. Logitech, jer sam se navikao. A da stvar bude još bolja - nikad nikakvih problema nisam imao s njim. :D

Zdravo, imam laptop koji koristim samo za posao kad idem negde van grada. Danas sam ga upalio posle mesec dana, sve radi super osim što ne mogu da uđem u "my computer" ili bilo kako da pristupim particiji, neće da otvori folder sa pozadine, ne reaguje na"windows" dugme. Kad probam da otvorim folder samo trepne, kao da sam uradio refresh. Bukvalno mogu samo da otvorim programe od kojih imam ikonice na destkopu, i oni rade normalno, kao i igrice. Reinstalacija nije opcija trenutno

Win expl nece, run i tsk manager hoce😒
Kako sve radi super, kad ne radi kako treba :d Je l' reaguje na tastaturu (Super + E za win explorer, Super + R za run, CTRL + Shift + Esc za task manager ...)?

Imam cudan problem na laptopu Dell Vostro 3510 , posle paljenja 20 minuta lepo radi zvuk i odjednom ne radi niti se cuje zvuk u celom Windowu ali cim restartujem radi , da li je do Windowsa 11?

imam probleme sa win11. kada skinem nesto sa neta na deskop po zavrsetku skidanja windows ga ne prikazuje dok ne uradim rucno refresh. druga stvar, windows mi ne pamti velicinu prozora nakon restarta, znaci svaki put moram resize prozora npr. vibera. treca stvar, language bar mi se stalno vraca, slucajno sam pri instalaciji izabrao united kingdom pa sam promenio na united states i sad mi stalno u tray-u stoji precica za menjanje jezika.uklonio sam jedan jezik i language bar je nestao ali se posle restarta sve vrati na staro. ima li neko slicnoh problema?

To za refresh se i meni dešavalo, mada mislim da sam to ranije imao i na Win10.

Meni se to za refresh dešava na poslu, nema šta nisam probao kao potencijalno rešenje, i ništa - izlizao mi se F5 taster od silnog osvežavanja ;)

Insider Canary je već 23H2 ali 21H2 još uvek ima support.

Insider Beta je još uvek 22H2...

Intel(R) Iris(R) Xe Graphics jel ima driver za HDMI ili je on integrisan u samom driveru za graficku? Ima nesto Intel® Smart Sound Technology for USB Audio da nije to?

@Zekovic

HDMI podrška je u samom drajveru za grafičku. Nemaš zvuk na TVu kad prikopčaš HDMI kabl?

Najzad, samo kliknes Print Screen na tastaturi i pojavi se Snipping Tool, ne mora kombinacija tastera, odlican update samo zbog ovoga :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno