Kod mene se pojavljuje na dnu ekrana, sredina iznad Taskbar-a, Posle sledećeg updeta će moći da se bira jačina posebno po svakom programu sa zvukom.
Hvala drugari, jos jedan fallen feature koji je sad vezan za taskbar a ja koristim onaj patch explorer za stari start. Bukvalno vise nije usable koliko su osakatili i forsiraju. Aj razumem sto forsiraju browsere svoje ali UI...Upravo proverio i kod mene je na donjem delu ekrana tik iznad Taskbar-a.
diskpart pa dalje redomU toku instalacije windowsa 11 (clean install) mi kaže da mi je disk u MBR formatu i da zato neće da se instalira. Kako da hard disk prevedem u GPT pre instalacije win11?
Mislim da must have ne posotji zavisno od tvojih potreba za sta ces da koristis racunar.Baš sam se iznenadio kad vidim da Win11 sa svim security updejtima i updejtima fabričkih aplikacija ima samo 28GB a najnoviji Android ima duplo više.
Nego me zanima kako da instaliram Android igre na Win11 sada? Gde da skinem GooglePlay store?
I koje must have aplikacije preporučujete za sveži Win11?
Lakse mu je da odradi diskpart komande, to je visi nivo sto kaze kale gospodar vremenaA zar nije bilo najlakše da obrišeš particiju/disk iz instalacije s dva klika, i onda sam formatira...
Ima neki workournd (ako i dalje radi) za Play Store potraži na internetu, inače iz Store možeš da skineš Amazon Store za Android aplikacije.
Ma znam sve to, nego ne nalazim ni na netu da li moze bas sa Home 10 na bilo koji W11 preko Win update-a.. Treba nekoj firmi da nabavim komp sa win11 a u ponudi imam samo w10 home modele. I kazu mi ovi sto prodaju licence, bas to im je posao da ne moze sa Home na 11, vec samo Pro verzije. Sto meni nema nikakvog smisla..Naravno ako ispunjava sve uslove a taj sigurbo da ispunjava samo što ako nije već uključen TPM onda treba da se namesti u BIOS-u da bude u UEFI modu i systemski disk GPT. Ako W10 nije instaliran tako, neće ti ni ponuditi upgrade.
Upgrade je besplatan za sve Win 10 na jednaku Win 11 ediciju, dakle Home na Home.Ma znam sve to, nego ne nalazim ni na netu da li moze bas sa Home 10 na bilo koji W11 preko Win update-a.. Treba nekoj firmi da nabavim komp sa win11 a u ponudi imam samo w10 home modele. I kazu mi ovi sto prodaju licence, bas to im je posao da ne moze sa Home na 11, vec samo Pro verzije. Sto meni nema nikakvog smisla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari