Upravo hocu da reinstaliram Win11 pa mi je ovo prva reinstalacija od kada imam legal key. Treba da ga nadjem na sajtu gde sam kupio ili je to povezano sa e-mailom?
Aktivacija je povezana je sa hardwerom, tj pločom, tako čim se poveže sa internetom kontaktira server i vrati aktivaciju. U poslenje vrem traži i e-mail pa je i to povezano. Sa MS nalogom sve ide lakše i sigurnije. U zavisnosti zašto reinstaliraš i ako je naki problem sa systemom ne moraš da brišeš stari nego samo "I place ugrade" preko interneta i odabereš da sačuvaš programe i podatke a to zameni sve systemske fajlove novim i ne dira ništa drugo. Tako izbegneš da posle instalacije još updejtuje jer ISO koji skineš je već nekoliko meseci zastareo.IUpravo hocu da reinstaliram Win11 pa mi je ovo prva reinstalacija od kada imam legal key. Treba da ga nadjem na sajtu gde sam kupio ili je to povezano sa e-mailom?
Aktivacija je povezana je sa hardwerom, tj pločom, tako čim se poveže sa internetom kontaktira server i vrati aktivaciju. U poslenje vrem traži i e-mail pa je i to povezano. Sa MS nalogom sve ide lakše i sigurnije. U zavisnosti zašto reinstaliraš i ako je naki problem sa systemom ne moraš da brišeš stari nego samo "I place ugrade" preko interneta i odabereš da sačuvaš programe i podatke a to zameni sve systemske fajlove novim i ne dira ništa drugo. Tako izbegneš da posle instalacije još updejtuje jer ISO koji skineš je već nekoliko meseci zastareo.I
Ili pun Reset
Pogledajte prilog 455472
Posto sam nedavno reinstalirao win11, nisam dugo pa sam zaboravio ako sam pre nesto uradio po ovom pitanju, zvuk mi je dosta tisi nego pre reinstalacije. Pokrenuo sam i neku igru pa se cuju mnogo glasnije zvucni efekti nego muzika i glasovi, isto mi je tako sta god pustio video/audio dosta glasnije moram da pojacam.
primetio sam u kada odem u sound pa konfiguracija speaker da nemam onu opciju loudness tj. cela ta jedna kartica nedostaje.
Ne znam da li sam nesto bio instalirao za zvuk, reko win11 sve obavi sta treba. b450 tomahawk je ploca.
Koji codec chip * Kod mene ima i Nahimic i njegove kontrole .
Pogledajte prilog 456915
Jel imaš te custom drajvere možda da probam, pošto imam na Asus tuf b550m ploči baš taj audio chip? Ja sam skidao 1000 stvari, na kraju odustao i skinuo nešto valjda default i to je to.ALC 1200 na prošloj Asus ploči je bio mnogo bolji ali su drajveri i Windows imali loš support. Samo jedna kombinacija je dobro radila i to uz pomoć modifikovanih drajvera.
Elem, moraće da padne neki dac koji može dobro da se tunira. Ne treba ništa naročito, zvučnici su prilično dobri mada su samo stereo preko woofera ali imaju prstojan zvuk kada se prikače na telefon ili Tv box, sa PC-a muka živa a sa njega ide i zvuk sa TV box-a.
koji je prikačen na monitor umesto TV-a pa bih morao da imam dvojene zvučnike. Ploča nema digitalni izlaz ni žicom ni optikom pa mora da bude usb. Ne znam trenutno koji bi odgovarao a da ne bebude preskup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari