Heh, i ja koristim taj HTC widget.

Samo što na novijoj verziji ne funkcioniše vremenska prognoza, ali imam stariju verziju programa na kojoj to još uvek fercera.
Inače, što se teme tiče, pretprošle srede sam uradio "clean install" 11-ce na 5 različitih računara - na mom kućnom, na računaru na poslu koji je na internetu, na dve potpuno različite konfiguracije koje su na domenskoj mreži i na jednom računaru koji niti je na internetu, niti na bilo kakvoj mreži. Danas, 29.11.2021. posle desetak dana i poslednji od te petorice je doživeo "plavi ekran smrti" posle kojeg nije bilo oporavka.
Mislio sam da se posle Windows Millenium Edition takve brljotine neće dešavati Microsoftu, svašta je bilo i sa Windows 8, ali OVOLIKU brljotinu sa užasavajuće nestabilnim sistemom, koji je više u alfa/beta fazi nego gotov proizvod, video sam samo u Cyberpunk 2077.
Na mom kućnom se zabagovala NBA 2K22, pa sam morao da prisilno restartujem i više nije bilo pomoći. Posle 27 pokušaja koječega, videvši da samo "povratak na početna podešavanja" bez ijednog instaliranog programa funkcioniše, malo sam modifikovao tu funkciju u "povratak na Windows 10" pa sad sve, hvala Bogu, normalno radi.
Na dva se desilo da se u multitaskingu (Chrome uključen za internet, kuckanje u Vordu ili Fotošopu...) bukvalno zakoči i krene da vrti "kružni peščanik". Kako se posle dvadesetak minuta ništa nije dešavalo bio sam primoran da uradim prisilan restart (koji na desetci funkcioniše perfektno) i da me dočeka plavi ekran koji ne može ništa da reši. Na preostala dva se, jednostavno, prilikom jutarnjeg uključivanja pojavio taj isti ekran bespomoćnosti, tako da sam rešio da se u najmanje sledećih godinu dana klonim bilo čega što ima veze sa jedanaesticom. Valjda će je do tada srediti da ne bude kršteni OS, a ne beta đubre kao što je danas.