- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
Ladno ko da su Pajtonovci radili prezentaciju! :d :dPremotati na 36:43 ili 37:19. :d
Ustvari, kad malo bolje razmisljim, Pajtonovci su i pisali w10!
Ladno ko da su Pajtonovci radili prezentaciju! :d :dPremotati na 36:43 ili 37:19. :d
Jedan odličan primer ovoga:![]()
Premotati na 36:43 ili 37:19.
:d
Ne, Superfetch je napravljen on top of MM. Dakle pored standardne prioritizacije memorijskih stranica i keširanja koje radi MM, Superfetch (tj jedna od njegovih komponenti rebalancer) radi dodatnu reprioritizaciju stranica na standby listi kao i prefetch stranica za koje smatra da mogu biti potrebne, a sve na osnovu trejsovanja korisničkih aktivnosti. Dakle ne radi periodično, već konstantno, a dodatne akcije može trigerovati prilikom kopiranja velikih sekvencijalnih fajlova, podizanja iz hibernacije ili sleepa, promene korisničkih sesija itd.Superfecth se aktivira samo kad ne radiš ništa na računaru, a keširanje u RAM učitavanih fajlova radi uvijek. Istu stvar radi i Linux i macOS.
Ladno ko da su Pajtonovci radili prezentaciju! :d :d
Ustvari, kad malo bolje razmisljim, Pajtonovci su i pisali w10!![]()
Da si ikada koristio Azure znao bi da je ovo standardno za Edge, a njihovi zaposleni verovatno dobijaju preporuke da koriste MS proizvode na prezentacijama. Zato Azure CTO nema taj "problem" i koliko sam video skoro uvek koristi Chrome.
Jeadan ili par puta mesečno neki veći update koji ti možda oduzme par minuta, i to ti toliko smeta ??? Druga stvar je kao ti radiš i kada, tako radi možda 1% ostalih 99% bi moralo da čeka zbog tebe.Smor je zato što je active hours besmislena opcija. Ponekad ne pogledam laptop ceo dan, nekada zaglavim do 4 ujutro rešavajući neki problem. Kod mene ne postoji precizno definisan active hours.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pogrešno sam te razumeo, verovatno hoće.
P.S.
Napravi UEFI instalaciju.
Za svaki slucaj i u task scheduleru to mora da se iskljuci (da ne aktivira automatski servis iako je iskljucen) ostalo se ne dira.
Jer je uvek radiš ako podržava hardware, jedini razlog da ne radiš je ako je ploča previše matora i nema.
With all due respect, that's garbage. In fact, it ended up being VERY simple to disable:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService
Set the start type to 3.
Go to Task Manager, Startup, right click on Windows Defender Notification icon, click Disable. Reboot. Problem solved.
I never want Microsoft to manage, in ANY WAY, my 3rd party security products. If Windows were safe, we wouldn't need 3rd party products, but to force us to use your interface is not acceptable and can cause MANY other problems.
Samo kažem. Ja sam popio 2x2 poena zbog sr...
Sent from my E6853 using Tapatalk
Wow, just want to express the absolute stunned look on my face on reading the politically correct, but really unhelpful response by Microsoft on a straight and very clear question by Brian.
Ja držim PC Igraonicu. 12 računara. Windows 7 Pro 64bit. Legal. Sad mi je rok 31. decembar za upgrade na Windows 10 ili posle neću moći besplatno da nadogradim postojeće sisteme. Ne znam šta da radim. Ostavio bih Windows 7 ali ne znam koliko će ga još podržavati igre i steam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari