D
Deleted member 30833
Guest
ok, hvala.
https://account.microsoft.com/devices/about?refd=www.google.rsIzlazi mi pop up da će mi isteći licenca uskoro. Ne mogu da odradim ni screenshot pop up-a. Kada pogledam sistem stoji da je aktiviran. U podešavanjima ovo:
![]()
10-ku instalirao prelaskom sa sedmice. Šta mi je činiti?
Otvori CMD kao admin i kucaj:
Kod:slmgr /xpr
I vidi kad ti ističe.
Probacu. Ne reaguje ni jedna aplikacija.@Vlado ističe ti 180 dana od prvog aktiviranja zato ti to iskače. Samo kms Solution Serbina Spašava.
@Devix možeš da probaš da instaliraš Classic Shell da vidiš da li će da reaguje ako li ne restore or reset.
Ako ti to smeta, to mozes da promenis u Region settings, mozes svasta da editujes.Je li kod Windows 10 Version 1607 normalna pojava da sat nema dvotačku već tačku između časova i minuta kad se na početku instalacije odabere srpski format za datume i ostalo?
Ako ti to smeta, to mozes da promenis u Region settings, mozes svasta da editujes.
To sam već odradio, ali me čudi zašto su uopšte mijenjali dvotačku sa tačkom za sat za srpski, ako kod nas nije postavljen novi standard za format datuma i vremena.
Kod mene je po starom nakon apdejta, dvotacka.
E ovako, Classic Shell radi, doduše, ja želim redovan Start Meni a ne ovo. I dalje ne reaguje kad kliknem na mrežu, zvuk, sat ili notification centar. Store, Kalkulator, sve aplikacije pokažu splash screen i umru.
Pa imas u Region settings za srpski i jednu i dve tacke. Valjda je difolt jedna tacka nakon klininstala pa prebaci na dve..
Želiš reći, da ne radi taskbar, ceo.
Ako ništa drugo, veruj mi, nisi usamljen slučaj.
Takođe se manifestuje i kao kašnjenje. Može to biti nekoliko sekundi, a može biti i nekoliko desetina minuta.
Nije ni linux (mnogo) boljiPa to je Windows..bilo bi dosadno da se sve slozi samo nakon istala.
Sta bi radio za kompom ako nemas sta da cackas, podesavas, ispravljas..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari